Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדשות טוובות, בחוצות המפרץ שבצומת וולקן בונים מסלול קארטינג, ברחבה שליד מקדונלדס. נראה בשלבים מתקדמים.

למישהו יש עוד פרטים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עם האוכלוסיה שפוקדת את מקומות הבילוי במפרץ לא הייתי בונה על זה. הורסים כל חלקה טובה. מקווה להתבדות אבל זה נראה לי פשוט עוד מקום שישתלב בין הבאולינג לסנוקר שיוצפו בחבורות של מחפשי ומחוללי בעיות

פורסם

אני זוכר שהיה כבר שם באזור לפני מספר שנים קרטינג..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המסלול מוקם ע"י אותו צוות שמתפעל היום את המסלול בקניון חיפה. אני לא יודע מתי הם יפתחו אותו סוף סוף, מנהל המסלול כל פעם אומר לי "עוד חודש וחצי", ככה שמה שבטוח, זה שזה לא יקח חודש וחצי.

מקורות זרים מוסרים שהצוות שמקים את במסלול בחוצות שם לעצמו למטרה שזה יהיה המסלול הכי טוב ואיכותי בארץ. מהיכרות אישית עם הנפשות הפועלות אני יכול להגיד בבטחון מלא שאני מאוד אופטימי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• אחראי פורום
פורסם

אחרי ביקור בחיפה, טרי טרי, נותר רק לקוות שזה אכן יהיה כך, spire.

צוות שבקושי מכיר את הכלים (לא ידעו לפתוח אותם), תחזוקה ירודה (צמיגים),

מסלול ברמה נמוכה (קטעים חלקים מאוד, נזק לבטון, כלים שחנו בתוך המסלול)

ולבסוף אפס אכיפה (ערסים שמצלמים סלפי וידאו תו״כ נסיעה ומתנגשים בערך בכל צמיג וקארט).

יש לי עשרות ביקורים שם כך שיש רפרנס. אין לי למה לחזור לשם כל עוד זה ככה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...