Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה לא מלחיץ מספיק , אז היום השסתומים החלו להרעיש מעט גם בניוטרל מה שלא היה אתמול .

מכיוון שמדובר במרימים הדראולים החשד שלי הוא במשאבת השמן שלא מספקת מספיק לחץ שמן . יתכן ויש בוצה בקרטר ויתכן שצריך להחליף שמן ופילטר שמן .

האם יש עוד גורמים לתופעה זו ? לצערי אני מנוסה ב2000 שח החלפת שסתומים ברכב כזה בדיוק לפני מספר שנים

היום לא כדאי להשקיע 2000 שח על רכב ששווה 5000 בלחץ ..אנא עזרתכם בכיוונים לטיפול בעצמי .

תודה מראש

אבי

פורסם

הייתי ממליץ לך לעשות פלאשינג למנוע שיפרק את הבוצה במרימים זה לא תמיד עוזר ולפעמים צריך לפרק את המרימים ולשפץ ולנקות אותם ביסודיות

פורסם
הייתי ממליץ לך לעשות פלאשינג למנוע שיפרק את הבוצה במרימים זה לא תמיד עוזר ולפעמים צריך לפרק את המרימים ולשפץ ולנקות אותם ביסודיות

אני ממש רוצה להמנע מפלאשינג כי זה ממש לא בריא למרימים הידראולים.. מה עוד ניתן לעשות חוץ מפירוק הקרטר שמן ובדיקה..

האם יש תוסף שמן שעוזר ?

פורסם

א. בדוק מפלס שמן במנוע.

ב. אם יש מספיק שמן,אפשר לפרק אגן שמן ולבצע ניקוי עם מסיר פיח (תוסף פלאשינג) - זה אמור לפתור את הבעיה ברובה (אלא אם יש תקלה חמורה יותר) לגבי עלות - טיפול כזה כולל שמן איכותי אמור להגיע לאיזור 400-500 ש"ח במוסך כללי.

כמובן,שלפני ביצוע הטיפול,כדאי שהמוסך יבדוק תפקוד משאבת שמן (בהנחה שיש שמן גם עלול להיות כשל במנוע אם מנורת השמן נדלקת בגלל שאין לחץ שמן תקין/יוניט לחץ שמן לאתקינה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...