Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה

לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ

התחלתי ביצירת

קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא.

הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ.

אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח.

אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם.

אתמול העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.

IMG_20141229_163922.jpgIMG_20141229_163849.jpgIMG_20141229_163834.jpg

פורסם

אני חייב להגיב בהוצאת קיטור, ויסלחו לי כל מי שחשים נפגעים... משום מה כל הפורומים והקבוצות שנפתחות בארץ בנושא שעונים, הופכות תוך שרשור וחצי ל"פורום רולקס אומגה וסייקו". זה כאילו שקארספורום יעסוק כל היום במרצדס VW וטויוטה. ההבדל שאם יש כמה עשרות מותגי רכב, יש - בלי להגזים - אלפי מותגי שעונים, חלקם יצרנים בלתי-תלויים, קטנים, שמייצרים שעונים בודדים עד מאות בודדות בשנה. זה אולי עניין של אופי, אבל בשבילי שעון כזה של יצרן עצמאי, אם הוא מראה על חשיבה מקורית בעיצוב (יש כמובן המון יצרנים קטנים שמסתפקים בהומאז' די סטנדרטי לשעוני צלילה די סטנדרטיים) ובנוי היטב, שווה הרבה יותר מכל רולקס ואומגה. הייתי רוצה לראות בקבוצה או פורום כזה ביטוי לכך.

זהו, הוצאתי קיטור, אפשר לחזור לאומגה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה קורה לא רק בארץ, אלא כמעט בכל קהילת שעונים יש פילוג (די טבעי, יחסית לנתח השוק של קבוצות Swatch/Richemont והיצרניות היפניות). בכל אופן, אני מצטרף.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני חייב להגיב בהוצאת קיטור, ויסלחו לי כל מי שחשים נפגעים... משום מה כל הפורומים והקבוצות שנפתחות בארץ בנושא שעונים, הופכות תוך שרשור וחצי ל"פורום רולקס אומגה וסייקו". זה כאילו שקארספורום יעסוק כל היום במרצדס VW וטויוטה. ההבדל שאם יש כמה עשרות מותגי רכב, יש - בלי להגזים - אלפי מותגי שעונים, חלקם יצרנים בלתי-תלויים, קטנים, שמייצרים שעונים בודדים עד מאות בודדות בשנה. זה אולי עניין של אופי, אבל בשבילי שעון כזה של יצרן עצמאי, אם הוא מראה על חשיבה מקורית בעיצוב (יש כמובן המון יצרנים קטנים שמסתפקים בהומאז' די סטנדרטי לשעוני צלילה די סטנדרטיים) ובנוי היטב, שווה הרבה יותר מכל רולקס ואומגה. הייתי רוצה לראות בקבוצה או פורום כזה ביטוי לכך.

זהו, הוצאתי קיטור, אפשר לחזור לאומגה...

היי אלפא.

הקהילה הזאת פתוחה לכל המותגים לכל השעונים לכל הסגנונות ולכל רמות המחיר. ותתפלא לשמוע אבל יש אצלנו לא מעט חברה כולל אותי שמאוד אוהבים מותגי אנדי כמו Raven, mk2 ועוד רבים וטובים אחרים וגם הבעלים שלהם. בקיצור קהילה מגוונת וזו בדיוק גם המטרה שלה.

יש עוד פורום שעונים אחד בארץ שלא אציין את שמו ששם זה המצב אבל פה המטרה באמת לפתוח את זה לכל הקהלים. אגב ב 20 לינואר יערך גם מפגש של הקבוצה בפעם השניה וכולם מוזמנים , יש שם אנשים שלובשים מסייקו קוורץ הכי זול ועד פאטק ולנגה. בקיצור יהיה מעניין.

בנוסף אם תבחר להצטרף אני אשמח ואעודד את זה שתיזום דיונים בנוגע לשעונים של יצרנים עצמאיים או קטנים ותחשוף את הקהילה לשעונים הנהדרים האלה. אגב, אני מאוד תופס בתחום מה halios tropic ss אם אתה מכיר.

Halios-Tropik-Lume.jpg

פורסם

אגב, מה אתם עונדים היום?

אני עם marine master 300m דגם שמיועד לשוק היפני, אחד שעוני צלילה היפים והאיכותיים שיש לדעתי.

אמנם הוא סייקו אבל מדובר בדגם יפני מהסדרה היוקרתית שלהם, לא מסוג הדברים שמורגלים לראות מסייקו בארץ.

הקייס הוא מונוקוק בנוי במקשה אחת מתאים לצלילות רוויה עד 300m.

IMG_20141231_131940.jpg

פורסם

הפורום פעיל? נכנסתי ללינק, נראה ריק. או שיש איזו בעיית תאימות לאקספלורר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...