Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין המדובר כמובן במכוניות השרד הממשלתיות אלא ברכבים הפרטיים שלהם, שחלקם היו די מעניינים.

כמובן שחברי הכנסת של הליכוד נמנעו מתוצרת גרמנית מסיבות ברורות.

משה דיין ז"ל - סאאב 96.

גאולה כהן - אלפא ג'וליה.

מנחם סבידור ז"ל - פיג'ו 604.

יעקב מרידור ז"ל - וולבו 264.

דב שילנסקי ז"ל - פיג'ו 304 ולאחר מכן סובארו 82'.

עזר וויצמן ז"ל- טריומף 1500.

שמעון פרס - פיאט 600, סובארו 79'.

יצחק מודעי ז"ל - פיג'ו 504.

בינימין נתניהו - ב.מ.וו 2002, בשותפות עם אחיו יוני ז"ל.

אליעזר שוסטק ז"ל - פיג'ו 504.

אתם מוזמנים להמשיך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזר וויצמן אמר פעם,שהדבר היחידי הטוב שהוא יכול לאמר על גאולה כהן,זה שהיא נוהגת באלפא רומיאו.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

משה שרת, שר החוץ הראשון וראש הממשלה השני לא ידע לנהוג אבל לאשתו ציפורה היה רשיון ובנוסף לרכב השרד (קדילק) היתה להם ווקסהול.

גם לשמעון פרס אין רשיון למיטב ידיעתי אבל היה לו אופנוע ואילו לאשתו סוניה היה גם היה רשיון, אפילו למשאית. המכונית הפרטית שלה במשך שנים היתה סימקה.

לורה וייצמן, אשת הנשיא הראשון שהאריכה שנים אחריו, היתה בערוב ימיה פיאט 1300.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לפני שנים רבות היה לי שכן מבוגר מדור הנפילים של פעם שהיה נכה צה"ל וגם אב שכול . לנכי צה"ל הייתה זכות לקנות רכב באופן ישיר ממנהל הרכב הממשלתי.

הוא קנה רכב מסוג דודג' פולרה (צבע ירקרק או תכלת למיטב זכרוני) לדבריו זה היה הרכב של גולדה מאיר. הוא נהג ברכב שנים עד שהחליט להפסיק לנהוג בו . אני זוכר אותו אומר לי שהמנוע כבר לא אוכל שמן אלא שופך שמן.

מצרף תמונה להמחשה.1968_dodge_polara-pic-4946745485541954331.jpeg

בברכה אריק

פורסם

והמשורר העממי אז אמר:

לְבֶּן-גּוּרְיוֹן יֵשׁ קָדִילָק

וְלָנוּ יֵשׁ קַדַּחַת

וְלָמָּה יֵשׁ לוֹ קָדִילָק

וְלָנוּ יֵשׁ קַדַּחַת?

שלמה דן גדרון

פורסם (נערך)

וכמובן, בשנתיים הראשונות של המדינה מנחם בגין נסע ברובר 16 נהוג בידי שמואל שבילי:

http://lulisml.wordpress.com/2010/06/17/%D7%94%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7/

אגב, לשמעון פרס דווקא היה רשיון נהיגה, והוא הגיע פעמים אחדות לביתנו נוהג בפורד שחור מתחילת שנות השישים (בשנים 65- 69 לא היה חבר ממשלה). הוא גם סיפר שבן-גוריון ביקש ממנו שילמד אותו לנהוג בג'יפ, ואחרי שיעורים אחדים הוא הודיע ל"זקן" שהוא מסרב פקודה. אולי הפעם היחידה שזה קרה.

בפרט עשה עלינו רושם גדול יגאל ידין שהגיע יום אחד במכוניתו לביתנו ברחוב מוסקוביץ' 14. לתחנתו הבאה היה צריך להסתובב ולפנות לאחור. לתדהמתנו, במקום, הוא נסע רוורס ב"פול-גאז" עד לקצה הרחוב - שם נעלם מעיננו.

וסיפור אחרון על משה דיין. גם הוא לא היה שר בין השנים 65 - 67 ונהג, בעין אחת, על פורד משנות החמישים. הוא הסביר לאבי כי קנה אותו בזול "כי היו לו בהתחלה 100 סוסים, עכשיו נשארו רק 50, אבל גם זה מספיק." ועוד אמר כי "באוטו הזה כל מה שיכול להתקלקל כבר התקלקל, ולכן לא צפיות איתו בעיות". בנסיעה לירושלים הוא טס כמו משוגע, ואחריו רודף שוטר תנועה על אופנוע. בשלב מסויים עקף אותו השוטר ואותת לו לעצור בצד הדרך. כשהשוטר ניגש למכונית וזיהה את הנהג הוא החוויר, שתק, ובסוף גמגם: "אדוני, אתה נסעת נורא מהר!" דיין הרגיע אותו: "לא נורא מהר. עובדה שהשגת אותי."

עריכה אחרונה על ידי lulisa

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

למיטב זכרוני לקרימינל קצב הייתי בימר סדרה שש, 628CSI אם אינני טועה...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נכון, זו מכונית ממשלתית (ואפילו עם מקום לסמל המדינה ומספר ממשלתי - 113), אבל בסטייל -

טריומף 2000 דגם 1965, השר הוא יגאל אלון, אז שר העבודה.

IL-113 TR 2000 IL-113 Yigal Allon Minister of Labour.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
בנסיעה לירושלים הוא טס כמו משוגע, ואחריו רודף שוטר תנועה על אופנוע. בשלב מסויים עקף אותו השוטר ואותת לו לעצור בצד הדרך. כשהשוטר ניגש למכונית וזיהה את הנהג הוא החוויר, שתק, ובסוף גמגם: "אדוני, אתה נסעת נורא מהר!" דיין הרגיע אותו: "לא נורא מהר. עובדה שהשגת אותי."

אני מכיר שהוא היה אומר לשוטר ״אדוני השוטר, יש לי רק עין אחת. אתה מעדיף שאסתכל על הכביש או על שעון המהירות?״

:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מספרים שמשה דיין היה מעורב בלא מעט תאונות שהושתקו ולא פורסמו בקרב הציבור הרחב.

גם לתיאוריית קונספירציה צריך הגיון כלשהו.

כשהיה אלוף פיקוד, רמטכ"ל, שר - היה לו נהג.

כשלא היה דבר מכל אלה, ונהג בטרנטה הפרטית שלו - גם לא היה לו כוח להשתיק שום דבר. מי כביכול השתיקו - יריביו הפוליטיים?

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

תיאוריות קונספירציה ?

כל שמועה שאולי יש בה אמת אפשר לבטל במחי יד כתיאוריית קונספירציה.

לפי דבריך מעולם לא החזיק בהגה, רק בימי זקנותו.

יש לי על מה לסמוך כשהעליתי את "התיאוריה". אפילו נוגעת בבן משפחתי ז"ל.

אגב יש עוד כמה תיאוריות "קונספירציה" משנות הקמת המדינה שלא גוועות עד היום ותשובות ברורות אין.

פורסם
למיטב זכרוני לקרימינל קצב הייתי בימר סדרה שש, 628CSI אם אינני טועה...

לגבי קצב אני ממש לא בטוח, אבל למשה שחל היתה גם היתה 628I ולפניה היתה סיטרואן DS.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...