Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום, רציתי לדעת קודם כל במה פרוססור תורם, והאם רצוי או לא רצוי להוסיף אותו לרכיבים שיש לי, כל הרכיבים נמצאים בחתימה

תודה רבה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

לפי מה שכתוב בחתימה,

בהחלט פרוססור כמו JBL MS-8\BIT ONE לא יזיק לך בכלל.

וישפר את הסאונד משמעותית!

מה עוד אני רוצה לציין,

מדוע יש לך מערכת כל כך טובה ומשוקעת, ויש לך מאחורה 6X9? אין לך צורך בהם!

תוריד אותם ותשקיע יותר בסט קידמי ותוסיף פרוססור וסיימת :)

ישלך מערכת מושלמת באמת!

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

יש לך כבר פרוססור מובנה בתוך הhu הזה לא?

הוא לא רע סהכ השאלה אם יש משהו שחסר לך ביכולות של הdsp בhu שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש לך כבר פרוססור מובנה בתוך הhu הזה לא?

הוא לא רע סהכ השאלה אם יש משהו שחסר לך ביכולות של הdsp בhu שלך?

סליחה אבל לא כל כך הבנתי את השאלה שלך,

ה6x9 סתם השלמה פשוטה, זה לא מזיק וזה סתם יושב שם גם ככה המגבר 4 ערוצים, או שאני טועה?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אוקיי הבנתי אותכם, תודה רבה על עזרתכם !

• תוכן חדש...