Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש תחליף ראוי לtapatalk?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4.10 היתה בעייתית מאחר ולא ניתן היה להבדיל בין שרשורים שנקראו לאלו שלא. בנוסף היא חידשה את הממשק והצורה בה הכל נגיש (או יותר נכון, לא נגיש) ולטעמי זה הורע בהשוואה ל 4.9.5. גם התגובות בפלייסטור לעדכון האחרון קוטלות ללא הרף.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי מעליב זה שביטלו לי את גרסת הפרו, שהיית אפיליקציה נפרדת, נוחה עוד יותר, ונעלמה כלא היית מהגוגל פליי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא כזה גרוע, לא מבין על מה כל העצבים. אז נכון שיש איזה מסף פתיחה מפגר כזה וכל מיני שטויות עם תמונות בהתחלה אבל זה מתפקד כמו קודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה. באמת עדכון מעפן. חזרתי לקודמת, תענוג!

הכי מעליב זה שביטלו לי את גרסת הפרו, שהיית אפיליקציה נפרדת, נוחה עוד יותר, ונעלמה כלא היית מהגוגל פליי.

:mm_yeah:

פורסם

אתם רגילים לממשק מסויים וקשה לכם לשנות, וזה בסדר ,רק אל תשכחו שהמפתחים משקיעים זמן וחשיבה על שינוי ui

אתמול קיללתי את העדכון כי לא מצאתי איפה כל דבר, היום אני מתחיל להסתדר ואתרגל בהמשך.

Miata ND2

פורסם (נערך)

אין בעיה עם שינויי UI, כל עוד הם מייצגים נקודת מבט של משתמש ולא של מפתח שמחפש להתנסות עם פיצ'רים ע"ח קהל הלקוחות, והחבר'ה ב TT ככל הנראה שכחו את זה. הממשק החדש פשוט לא אינטואטיבי וגם לא ממש הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הרגע עדכנתי, מזה הח*א הזה?!

איך אני רואה את הפורום במצב bruzing בלי כל מיני הזנות וטיים ליינז?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

את זה מצאתי, אבל זה חצי גז, לא רואים את השירושים הדביקים! :(

נ.ב

זה אני או שאשכרה אי אפשר לדעת מה קראת ואיפה יש תגובות חדשות?

זה פשוט הזוי.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אין בעיה עם שינויי UI, כל עוד הם מייצגים נקודת מבט של משתמש ולא של מפתח שמחפש להתנסות עם פיצ'רים ע"ח קהל הלקוחות, והחבר'ה ב TT ככל הנראה שכחו את זה. הממשק החדש פשוט לא אינטואטיבי וגם לא ממש הגיוני.

הם הולכים בדרכם של מייקרוסופט, שהרסו מערכת הפעלה טובה ע"י ממשק משתמש גרוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התקנתי הרגע גירסה חדשה 4.11.1.

נראית הרבה יותר סביר מהקודמת, הממשק שופר ונהיה יותר נוח לשימוש.

פורסם

עדיין נראה רע, אבל לפחות נהיה שמיש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...