Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תקף רק לשמן מנוע.?

או שזה בכללית לכל שמן (גם גיר)

מה שמרק אמר.

הוא נהיה דליל יותר.

הוא פשוט יהיה סמיך יותר משמן חד דרגתי באותה טמפרטורה - זה כניראה מה שבילבל אותך.

זה גם מה שאני חשבתי. אבל מסתבר שכשהשמן בטמפ' עבודה הוא נשפך החוצה כמעט כמו מים, לעומת שמן קר מהבקבוק שסמיך כמעט כמו דבש.

אז אני אצטרך להחליף שוב שמן.? :wink:

פורסם

כל הכבוד על המדריך!!

לא הבנתי שני דברים:

א- למה קודם לפתוח קצת את בורג הריקון ואת הפילטר ולתת להם קצת לטפטף ורק אחר כך לפתוח לגמרי?

ב- למה למלא את הפילטר שמן לפני ההרכבה?

:-P
פורסם

אוריה, אין לך מה לדאוג :)

אוראל, לגבי הבורג ריקון נתתי לו פתיחה ראשונית, לא כדי שיטפטף אלא סתם כדי לוודא שהוא נפתח בקלות לפני שהולכים להביא ידית כוח 60 ס"מ.

לגבי פילטר השמן, ברגע שפותחים אותו פתיחה ראשונית ומסובבים קצת, מתחיל לנזול שמן. נתתי לו להתנקז קצת לפי שפתחתי אותו לגמרי, סתם כדי לחסוך קצת ברדק ולכלוך.

לגבי מילוי בשמן לפני ההרכבה, היה על זה אשכול בזמנו, היו דעות לכאן ולכאן. אני אישית ממלא אותו קצת ונותן לשמן להיספג בו, כדי שבהנעה הראשונה יבנה לחץ שמן מהר יותר.

אבל שוב, זה לא משהו קריטי והשניה או שתיים שמנורת לחץ השמן דולקת לא ישנו הרבה.

Stay Dirty

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי אסף/אור!

יש לי את אותו הרכב, אימפרזה 99 ידני מנוע 1.6.

קניתי פילטר שמן, ברצוני לבצע את ההחלפת שמן מנוע בעצמי, ראיתי את המדריך שלכם ועוד כמה בyoutube, נראה דיי פשוט.

יש לי שאלה, זה משנה לאיזה כלי אתה מרוקן את השמן? אני מפחד לשים שם איזה כלי פלסטיק שיימס כתוצאה מטמפרטורת השמן.

ועוד שאלה באותו ההקשר, מה אתה עושה עם השמן שרוקנת מהמנוע?

רציתי גם להוסיף תודה רבה! אתם עושים פה אחלה שירות לחברי הפורום.

עריכה אחרונה על ידי verjolas
פורסם

כל ג'ריקן פלסטיק חתוך יתאים. אתה לא חייב שהשמן יהיה רותח, תוכל גם לבצע את העבודה על מנוע קר לגמרי.

את השמן המשומש אתה מעביר לבקבוקים, והולך לשפוך בצובר השמן של המוסך הקרוב לביתך.

אם תרצה עזרה בעבודה בפעם הראשונה, אשמח להתלוות אליך.

Stay Dirty

• תוכן חדש...