Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וחצי הצלנו חתולה בבית מאיזה עץ שהיא נתקעה בו. מאז הוא לא עוזבת אותנו, החלטנו לאמץ אותה. מאוד חמודה לא עוזבת את הגינה בכלל כולם אוהבים אותה והיום היא עברה את העיקור שלה. החתולה השלישית בבית בנוסף ל2 כלבים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אפרופו ילדים בע"ח וגבולות..

2 הבנות שלי חטפו לפחות פעם אחת בסיטואציות שונות כיפכוף מהחתולות (יש לזה הד מרשים).

זה הרבה פחות כאב להן מאשר תחושת העלבון שהן היו לא בסדר.

אומנם כעסתי על החתולות "בשם ההורות" אבל מיד דאגתי גם להסביר להן מה הן לא עשו בסדר

בכך שהם חטפו כיפכוף ובצדק.

אחת מתחושות הגאווה הכי גדולות שיש להן זה להביא חברים לבית ולראות אותם מתלהבים ורועדים

בו זמנית מהחתולות. כמובן ששלי מרגישות פתאום כמו אריות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

גם אצלי היה איזה כפכוף או שניים,

עקב ניסיון למשוך בזנב או משהו בסגנון שלא עבר אישור הורים.

לא חזר על עצמו מאז,

רוב החתולים טובים למדי בהצבת גבולות.

יש גם את הקטע של "עכשיו לא בא לה (לחתולה) לשחק",

או במילים אחרות, מלמדים את העולל איך להימנע מכפייה

ואיך מכבדים את הרצון של ישויות אחרות.

מצמרר לחשוב כמה ילדים שבגרו (בגיל!) פספסו לחלוטין את שני הנושאים האלה

ונותרו תקועים עם נפש לא מעוצבת של בן שנה וחצי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתמול גילינו שלבת יש אלרגיה, יש לה סימנים אדומים בסנתר ובגב.

הגור למסירה עם כל האביזרים שקנינו. במידה ולא יימסר כנראה שנחזיר אותו לשכונה ממנה אספנו (היתה שם מישהי שמאכילה חתולי רחוב).

אנחנו מאשקלון

054-3373888

פורסם

חבל להחזיר..

אנחנו עם החתולה השלישית,

זו עם אישיות של בן אדם ממש.

מזכירה איזה ליידי מפונקת,אוכלת רק תוצרת חוץ,

חכמה מאד.

ואנינת טעם,אבל,שקטה ומנומסת מאד.

פורסם

תבדקו שלבת אכן יש אלרגיה, גם לי אחרי שריטה של החתולים האיזור טיפה אדמדם ואז הכל עובר. להחזיר אותו לרחוב יהיה לדעתי מסוכן לחתול, הוא כבר התרגל לבני אדם ויהיה לו קשה לשרוד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

האחיין שלי גם פחד פחד מוות מהחתול שלי

היום הם החברים הכי טובים:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לאחרונה, אני רואה "יותר מדי" סרטונים של חתולים וכלבים ביחד, מתכרבלים ומשחקים.

אם הייתי בטוח שהכלבה שלי תסתדר עם חתול בבית ולא רק שהם יסתדרו, אלא יהיו חברים הכי טובים, עוד היום הייתי מכניס חתול הביתה.

הכלבה שלי אנרגטית ושובבה לא קטנה. בחוץ, מנסה לרדוף אחריהם, אבל לא במטרה לפגוע בהם ( סיפוק יצר הציד ).

פורסם

יש לי ידידה במשרד בעבודה, יש לה 2 כלבות, והיא עשתה איתן טיול בבוקר ושמעה חתול מיילל מתחת לאיזה רכב.

לקחה אותו, ופשוט אמצה אותו. החתול הזה פשוט חמוד. הוא יושב על הכלבה הגדולה ועשה אותה הסוס שלו... הוא על הגב שלה והיא מטיילת בבית.

פשוט קורע.

לפני כן לא היו לה חתולים בבית, בטח לא עם הכלבות... אבל הן קיבלו אותו בחום.

פורסם

היו לי כמה סרטונים של החתול שבסמלון משחק עם גורי כלבים של חברים. רק שמאז הגורים גדלו, אחד מהם נהיה רגוע ביותר (כלב נחיה בעתיד) והשני הפך להיפראקטיבי.

ככה שכשהוא נפגש עם הלברדור הם סתם בדיסטנס (נראה לי שהכלב הוא הפחדן מבין השניים) ועם השני יש ימים שהחתול נלחץ קצת מההיפראקטיביות שלו ויש ימים שהוא פשוט נותן לו לקק לו את הפנים.

מה שמצחיק, זה שהכלב ההיפר גר עם חתול (שהיה שם לפניו) אז החתול מאוד לא נחמד אליו ולא קיבל אותו בברכה בכלל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כנראה שהכלבות הן בעלות מזג מאוד רגוע ושליו. הכלבה שלי יותר מדי אנרגטית לעניין. אולי עם הגיל, המצב יתמתן :).

בהכללה, אין שום בעיה לשלב כלב עם חתול.

צריך חתיכת כלב רוצח בשביל שזה לא יעבוד.

הרבה יותר קל משלב חתול עם חתול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחזק את הדברים לעיל, לשלב חתול עם חתול זאת משימה קשה ושלנו עדיין מכפכפים אחד את השניה מדי פעם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
בהכללה, אין שום בעיה לשלב כלב עם חתול.

צריך חתיכת כלב רוצח בשביל שזה לא יעבוד.

הרבה יותר קל משלב חתול עם חתול...

תלוי כמה היצרים של אותו כלב, באים לידי ביטוי.

אני בהחלט מאמין שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית, אבל נכון לעכשיו, זה לא רלוונטי.

• תוכן חדש...