Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אימצנו חתול רחוב. לדעתי הוא בן כמה חודשים.

הוא חברותי והתרגל לבית די מהר. כשהכנסנו אותו הביתה הוא היה קצת מבוהל והתחבא מתחת לספה, אבל מהר מאוד ריח הנקניקיות גבר על הפחד ואחרי חצי שעה יצא ונהיה מאוד חברותי.

קנינו לו אוכל יבש, מיטה, ארגז חול וחול והוא משתמש בהם.

יש לי שני ילדים בבית, בן ארבע ובת שנה וחצי.

אני מעוניין לעשות לו בדיקה כללית, חיסונים ובדיקת מין (נדמה לנו שזה זכר).

אילו טיפולים/חיסונים הם חובה לחתול ועל מה אפשר לוותר?

מתי אפשר לסרס/לעקר והאם עדיף ללכת לוטרינר פרטי או עירוני.

אשמח להמלצה לוטרינר לא יקר באשקלון.

מצ"ב תמונות של האוכל חינם :lol:

20141210_212207.jpg20141210_212147.jpgIMG-20141210-WA0004.jpg

פורסם

טיפולים וחיסונים:

בגיל חודשיים: חיסון ראשון (מרובע/משולש)

בגיל 3 חודשים: חיסון שני (מרובע/משולש)

בגיל 4 חודשים: חיסון נגד כלבת

פעם בשנה: זריקת דחף.

עיקור או סירוס-מומלץ לפני הייחום הראשון. זכר מיוחם (על אחת כמה וכמה נקבה) זה זוועה. בגיל 3-4 חודשים נראה לי כבר מסרסים.

מומלץ לוטרינר פרטי, לדעתי הוטרינר העירוני זו משחטה.

אם יש לך בית פרטי והוא גם מסתובב בגינה, כל החיסונים חובה. וטרינר שיצא לי לדבר איתו אמר שלא חייבים את כל החיסונים כל שנה אם החתול נמצא אך ורק בבית ולא בורח החוצה.

בהצלחה, חתול זו חיה מיוחדת (לנו יש 4 כאלה הודות לאישתי :wink:).

פורסם

החתול שלי ביתי והוא לא קיבל זריקת כלבת (אם אני זוכרת נכון) אבל מתן שכח את כדורי התילוע שצריך לתת פעם בחצי שנה.

בנוסף הייתי ממליצה לעשות טיפול נגד פרעושים (אמפולה/ספריי תלוי בהמלצץ הוטרינר שיראה אותו).

סירוס עשינו בגיל 5 חודשים.

בדר"כ אצל וטרינר פרטי יש "תוכנית שנתית" שכוללת חיסכון שנתי ותילועים, הנחות על בירוקים ותרופות. בשנה הראשונה התוכנית עולה קצת יותר כי יש יותר חיסכונים וגם הנחה על הסירוס.

חייבת לציין שהחתול נראה מתוק ביותר

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כל הכבוד שאימצת אותו :-D

חיית מחמד ראשונה שלכם?

בדיוק לפני שלושה חודשים (ופחות שבוע) אחותי חיכתה לי בצומת בית ליד, בחצות בערך, ושמעה יללות של חתולה.

מסתבר שהיא היתה בתוך תעלת הניקוז מתחת לכביש לצד תחנת אוטובוס.

בסוף נסענו הביתה, הבאנו קרטון, חלב ובגדים חמים והוצאתי אותה משם, פחדה ממש... פיצית, עדיין עם עיניים כחולות.

לבד בטוח לא הגיעה לשם.

בדיוק לפני יומיים עיקרנו אותה + חיסון כלבת.

פורסם

עדכון: כנראה שנצטרך למסור את החתול, הילדים מפחדים ממנו ונצמדים לאמא כשהוא משחק ורץ לידם.

אז אם מישהו מפה ירצה לאמץ, אני אשמח.

פורסם

אל תוותרו עליו כל כך מהר. זה חינוך והרגל מצוין לילדים.

עד גיל שנה יש להם לא מעט אנרגיה ודיי נחמד לעזור להם להוציא אותה.

כאשר החתול צעיר הרבה יותר קל לו להתחבר לילדים לעומת גיל מאוחר יותר שבו הם פשוט לא מתקרבים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תן להם כדור/חוט/משחק כלשהו של החתול, כדי שישחקו איתו,

תלטף אותו בנוכחותם, וכיו"ב. יש לך הזדמנות פז להסיר פחדים מהילדים

במקום להמשיך ולרחף מסביבם כמו הליקופטר.

אצלי הבכור תמיד מתגלגל מצחוק כשהחתולה משתוללת.

מדי פעם היא נתקלת בו וכמעט מפילה אותו, אז מה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עדכון: כנראה שנצטרך למסור את החתול, הילדים מפחדים ממנו ונצמדים לאמא כשהוא משחק ורץ לידם.

תרגילו את הילדים לחתול.

זה חינוך יותר יעיל מאשר להרגיל לפחד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הילדים יראו אותך מלטף את החתול, נותן לו לשבת עליך, משחק איתו אפילו, הם יבינו שזה בטוח.

"אם אבא עושה, אז גם לי זה בסדר..."

והם ירגישו בטוחים... תן לחתול גם לשחק עם משהו כדי שיראו עד כמה חמוד כשהוא משחק, מחליק, רץ אחרי שטויות... הפחד יעלם.

לנו יש 8 חתולים, ויש דודים עם ילדים קטנים (שנתיים-שלוש) שלא מפחדים בכלל. אוהבים להחזיק (גם את החתולים הגדולים!) וללטף..

אם כבר החתולים בורחים מהם... :roll:

פורסם

ולנו יש רק שישה (לא עידכנתי את החתימה שלי מזמן... מסתבר שהיא מצאה בית חם) והילדים כולם נולדו לבית עם חתולים. למען החתול, ולמען הילדים, תשאירו אותו בבית.

:turn-l:
פורסם

בכל פעם שהבת שלי רואה את טוסיק מתקרב, היא עוקבת אחריו עם המבט. אם היא על הרצפה אז היא גם זוחלת אליו.

כשהוא מואיל בטובו להתקרב אליה, ברוב המקרים היא תנסה ליצור איתו מגע.

מצטרף לכל מה שכבר נכתב: הילדים שלך רק ירוויחו מזה, וממילא חתול זה בעל חיים מאוד קל לגידול. השאר אותו בביתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז אם מישהו מפה ירצה לאמץ, אני אשמח.

חבל מאוד מאוד מאוד ומאוד. שאתם אפילו לא מנסים להרגיל את הילדים.

• תוכן חדש...