Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעצמי במצב מאוד דומה לשלך, רק פתרתי את החלק של התקיעות - אתה פשוט עובר ל-CYANOGENMOD, מומלץ גרסת SNAPSHOT מהחדשות (אנדרואיד 4.4.4), מוריד PICO MODULAR GOOGLE APPS (שלא יהיה שום זבל בסגנון PICASA או GOOGLE PHOTOS, תסלחו לי מראש..). כאן פתרנו את העניין הזה. מעבר לכך, אני ממליץ מאוד לקנות סוללה חדשה כדי להנות מאורך חיים נורמלי. יש סוללות חלופיות של Anker, מחזיקות יותר מהמקורית - http://www.ebay.com/itm/Anker-2200mAh-Li-ion-Battery-For-Samsung-Galaxy-S3-GT-I9300-AT-T-I747-W-NFC-/331106833673?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d17815509

זו המקורית - http://www.ebay.com/itm/PROMO-BATTERIE-ORIGINALE-SAMSUNG-GALAXY-S3-i9300-ORIGINE-EB-L1G6LLU-/251370020213?pt=FR_Mobiles_PDAs_Batteries&hash=item3a86d21d75

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

שוב, זה רום?

ההבנה שלי לוקה בחסר בתחום הנ''ל

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
שחזור, כן ?

כן.

במיוחד עם בכל פעם התקנת גירסה חדשה על הקיימת בלי לאפס, יכול להיות שזה יצר בעיות נוספות.

לגבי גיבויים, תוכל לעשות איפוס בלי למחוק את התוכן של כרטיס זיכרון, ולגבי אנשי קשר, אפליקציות (אלה שהורדת מהפליי סטור), יומן שיחות, הודעות, אם מוגדרים לך סנכרונים מול חשבונות גוגל וסמסונג, זה אמור להשתחזר לבד כשתתחבר לחשבונות האלה בחזרה.

עדיין, הייתי מציע לך להתקין SUPER BACKUP ולגבות גם באמצעותה, וגם להעתיק את תוכן הזיכרון המובנה למחשב או לענן, רק בשביל להיות בטוח.

לא הייתי מתעסק עם קומים קקמייקות למיניהם, כי אלה לא עובדים טוב במקרה הטוב, ומעבירים מידע עליך לגורמים עוינים למיניהם במקרה הרע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנשי קשר מגובים.

מעניינות אותי תמונות ושיחות וואטספ, איך לגבות אותן ?

כל השאר לא כ''כ מעניין אותי, אפליקציות אפשר להוריד.

בנוגע לעברית בפלאפון, עד כה אני עם מורלוקאל2 והבנתי שהיא כבר לא עובדת כמו שצריך אם מורידים חדשה.

איך לשים עברית לאחר השחזור?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
קח בחשבון גם שחלק גדל ממכשירי הגלקסי S3 סבלו מתופעת "סנדרום המוות הפתאומי" - Sudden dead syndrome

המכשיר מתחיל לקרטע, אחר כך לעשות ריסטים ולאחר זמן קצר רכיב הזכרון במכשיר מת ונדרש תיקון יקר של החלפתו (400 ש"ח ומעלה).

הפתרון הוא לשים גרסה מ- 4.1.2 ומעלה, רצוי אפילו גבוהה יותר.

כך שאם אתה מאפס ומשחזר להגדרות יצרן - סביר להניח שהגרסה המקורית שלך היא 4.04 או משהוא כזה.

לכן מומלץ לאחר החזרה למכשיר נקי, לעדכן גרסה.

יש אפליקציה בשם EMMC CHECK - לגלקסי S3. מורידים אותה ואם היא אומרת YES INSANE CHIP - משמעותה שאתה בסיכון לקריסת רכיב הזכרון ולכן יש לעדכן לגרסה עדכנית כמה שיותר.

Factory Reset לא מבצע שינמוך לגירסה ישנה, הוא עם 4.3 וישאר עם 4.3 אחרי ה-Factory Reset.

אנשי קשר מגובים.

מעניינות אותי תמונות ושיחות וואטספ, איך לגבות אותן ?

כל השאר לא כ''כ מעניין אותי, אפליקציות אפשר להוריד.

בנוגע לעברית בפלאפון, עד כה אני עם מורלוקאל2 והבנתי שהיא כבר לא עובדת כמו שצריך אם מורידים חדשה.

איך לשים עברית לאחר השחזור?

תמונות אתה יכול לחבר למחשב ולהעתיק ידנית (המכשיר מזדהה כמכשיר מדיה - MTP).

MoreLocale2 עובדת על 4.3 אבל מצריכה עבודה דרך ADB.

מאיפה אתה בארץ?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מוסתרת, צריך MoreLocale2 כדי לפתוח את האפשרות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...