Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש לשכור רכב לחופשה למשפחה של זוג ושלושה ילדים בגילאי 4-9 (יש כמובן גם מטען לא קטן - מזוודה גדולה ואולי עוד תיקים קטנים). בדקתי בקל אוטו ויש להם שלוש קטגוריות שאני חושב עליהן, עם הבדלים משמעותיים. אני רוצה לחסוך בהוצאות אך גם לא רוצה רכב שיהיה צפוף מדי.

הקטגוריות הן:

מיצובישי אטראז' או דומה לו.

סוזוקי SX4 או דומה

מאזדה 3 או דומה.

מה לקחת?

תודה

ארי

פורסם

חד משמעית - מדגמים אלה SX4 סדאן (לא האצ') - יש לה תא המטען הגדול ביותר. מאזדה 3, לפחות בדגם הקודם, סובלת מתא מטען בלתי שימושי בעליל, והאטראז' פשוט זעירה. שים לב שאם מדובר ב-SX4 החדשה ("קרוסאובר") תא המטען קטן משל הדגם הקודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין סוזוקי קרוסאובר מהצורה החדשה בהשכרות. מדובר על ה"או דומה לו" שזה בגדול משפחתיות חצי דרג למטה מהמאזדה 3, כלומר מיצובישי לנסר או שברולט קרוז או משהו בסגנון הזה.

מניסיוני בחברות אחרות הייתי מהמר על הקטגוריה הזאת ומזמין אותה. רוב הסיכויים שישדרגו אותך לקטגוריה של מאזדה 3 כשתגיע לסניף. ואם לא, תוסיף כמה שקלים בסניף ותשדרג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתוך היכרות עם ה-SX4 ועם המאזדה 3 הקודמת - מבחיתנת פות"ש ה-SX4 עדיפה על המאזדה 3 מכל הבחינות, לפחות בגרסתה הקודמת (וכנראה גם הנוכחית, הפרש של 100 ליטר בנפח תא המטען, אבל אני מכיר רק את הנתונים היבשים ולא התנסיתי ברכב). למרות שנכנסת לקדגוריה יותר נמוכה מדובר ברכב יותר נוח ומרווח. מבחינת פולת"ש היתרון היחיד של ה-3 הוא אפשרות להושיב ילד מלפנים לאחר ביטול כרית האויר הימנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...