Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

הזמנתי לבת רכב כזה - ידני, 60 כ"ס אלגנס (אפשר לבטל ללא קנס) ומאד מתלבט לגבי השלכות תפקוד הרכב בנסיעות יומיות בעיר ולשפלה:

-האם הרכב "יסחוב" אדם יחיד בצורה נאותה?

-האם יהיה צורך תכוף בבחישה בידית ההילוכים, מה שיעשה את הנסיעה, מאד לא נעימה ומעייפת?

נסיעת המבחן הצפויה היא רק בעוד שבוע, מה שמעכב את הרכישה וקבלת הרכב.

אופציה אחרת היא פיאסטה 1.6 מיד 2 או אפילו רכב אחר קומפקטי-5 דלתות.

מאוד חשובה לי בטיחות הרכב.

תודה לעוזרים

GP

פורסם

קודם כל, זה נהדר שאתה מעכב את קבלת הרכב. תעכב עוד קצת, תקבל סיטיגו מודל 2015 ותרוויח כמה גרושים במכירה העתידית של הרכב. רק תוודא שאתה מעכב גם את המחיר, כי צפויה עליית מחירים בתחילת השנה.

סקודה סיטיגו 60 כ"ס תסחב בסדר גמור את הנסיעה למודיעין ולשפלה, ואפילו חזרה. ה-75 כ"ס תרגיש קצת יותר טוב כשתעלו על כביש 431 אבל זה לא ביג דיל. אבל כן, לנסיעות כאלו הייתי מעדיף סופר-מיני ולא מיני, גם אם זו הסיטיגו שמרגישה יחסית טוב על כבישים מהירים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קודם כל, זה נהדר שאתה מעכב את קבלת הרכב. תעכב עוד קצת, תקבל סיטיגו מודל 2015 ותרוויח כמה גרושים במכירה העתידית של הרכב. רק תוודא שאתה מעכב גם את המחיר, כי צפויה עליית מחירים בתחילת השנה.

סקודה סיטיגו 60 כ"ס תסחב בסדר גמור את הנסיעה למודיעין ולשפלה, ואפילו חזרה. ה-75 כ"ס תרגיש קצת יותר טוב כשתעלו על כביש 431 אבל זה לא ביג דיל. אבל כן, לנסיעות כאלו הייתי מעדיף סופר-מיני ולא מיני, גם אם זו הסיטיגו שמרגישה יחסית טוב על כבישים מהירים.

תודה רבה על התשובה המהירה:-)

הרכב הוזמן במסגרת המבצע הנוכחי אז זה מאד משמעותי.

המחשבה היתה לרכוש גרסאת 75 כ"ס ידנית בגימור Ambition אבל לא נותרו כאלה או אוטומטיות (שלא באו בחשבון)

בלית ברירה רכשנו גרסה חלשה אבל מאובזרת יותר.

נראה לי שאני ממתין לנהוג ברכב בסקרנות הרבה יותר גדולה משאר המשפחה, ביום יום אני נוהג בפוקוס 1.6 אקובוסט משודרגת מתלים:lol:

היינו הולכים בלב קל יותר על הפיאסטה לולא עליבות הגימור שהרב מגיע אתו ואפילו ללא משענת ראש מרכזית במושב האחורי:x

GP

פורסם

העדר משענת הראש בפיאסטה מפריע לכם והעדר פתחי המיזוג בסיטיגו לא? עליבות הגימור בפיאסטה מפריעה לכם והעדר הגימור בדלתות של הסיטיגו לא?

תשמע...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שהדבר הכי נכון שעשיתם זה שהלכתם על גיר ידני ולא על "אוטומטי" עבור רכב שמיועד לאזור הררי.

כמובן שמנוע 75 כ"ס היה מתקבל בשמחה אבל גם ה-60 כ"ס יעשה את העבודה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

"העדר משענת הראש בפיאסטה מפריע לכם והעדר פתחי המיזוג בסיטיגו לא? עליבות הגימור בפיאסטה מפריעה לכם והעדר הגימור בדלתות של הסיטיגו לא?

תשמע..."

בהחלט כן, לא מתתי מזה שבשנות השמונים, נהגתי בפורד אסקורט עם דלתות חשופות אבל כן סבלתי מפגיעה מאחור של טרנזיט באילון דרום.

"אני חושב שהדבר הכי נכון שעשיתם זה שהלכתם על גיר ידני ולא על "אוטומטי" עבור רכב שמיועד לאזור הררי.

כמובן שמנוע 75 כ"ס היה מתקבל בשמחה אבל גם ה-60 כ"ס יעשה את העבודה."

תודה.

"למה לא ללכת על הסיאט מיי - המבצע שלה על גרסת ה-75 כ"ס הסתיים?"

אפילו לא בדקת מהסיבה שהכיסא אינו מתכוונן לגובה.

GP

• תוכן חדש...