Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוששים מDSG7? אל דאגה, בקרוב - DSG10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol::lol::lol:

במסגרת תערוכת חידושים, פולקסווגן הציגה - בין השאר - הנעות חשמליות, מנוע דיזל 2 ליטר עם 268 כ״ס ואת מחליפו של חביב הפורום DSG7: הDSG10, שלדברי החברה יוכל לתמוך בנתוני מומנט של עד 55 קג״מ.

לכתבה:

autoblog.com/2014/11/11/vw-10-speed-transmission-new-tdi-diesel/

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זוהי תיבה שתחליף את ה- dsg6, כלומר המצמדים רטובים וללא בעיות אמינות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
למה צריך כלכך הרבה הילוכים?

כדי שיהיה אפשר לגבות יותר בזמן החלפת מצמדים D:

וברצינות: יש מגמה להוסיף יותר הילוכים (במו למשל, עם 8; פורשה עם 7) כדי לנצל את המנוע בצורה טובה יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה צריך כלכך הרבה הילוכים?

כי זה נראה טוב בפרוספקט ואיש המכירות יכול להשוויץ ש"אצלנו יש הכי הרבה".

בדיוק כמו הגדלת רוחב הצמיגים למימדים מגוחכים (משפחתומטית על 205/45) ומגה פיקסלים בטלפונים סלולרים.

פשוט מקדם מכירות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
ככל הידוע, הרבה יותר ממחליפו

DSG7 לא מחליף את ה-6, הם נמכרים במקביל - ה-6 מוצמד למנועים עם מומנט גבוה (ה-6 תומך בעד 35 קג"מ וה-7 עד 28 ).

פורסם

נשגב מבינתי איך חברות דוחפות מוצר כושל כל כך הרבה שנים ולא רצות להחליף אותו.

ה-DSG7 יחד עם הAL4 הן שתי תיבות מושמצות ביותר שמשום מה מאריכות חיים - כאילו היו פנינה מוטורית נדירה.

מה?! ק בישארל מתלוננים על הדראעק הזה? (ואל תספרו לי שבאירופה כולם קונים ידני אז התיבות האלו הן אחוז מינורי מהמכירות - כי הן לא.. )

פורסם

עשרה הילוכים נראה לי יתאים יותר למשאית או אוטובוס. לא נראה לי שלרכב פרטי יש צורך בעשרה הילוכים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשביל מה 10 הילוכים לרכב פרטי? אלא אם כן מדובר ב- 3 הילוכי חירום שנועדו להיכנס לעבודה כששאר 7 ההילוכים הרגילים יתקלקלו.

פורסם

בפאסאט החדשה יגיע כסטנדרט ליד הגלגל הרזרבי גיר DSG רזרבי.

לגבי 10 הילוכים, אני לא מוצא הגיון בזה, איך אפשר לסדר 10 הילוכים רגילים, ללא הילוכי כוח, לאורך טווח המהירות החוקית בכביש בצורה שתהיה נוחה למשתמש ולא תיצור בורות כוח בהילוכים מסויימים.

אם הסל"ד ישאר נמוך מדי לא יהיה למנוע מספיק כוח, אפילו לטורבו-דיזל. אם המנוע ידלג בכוונה על הילוכים מסויימים ברגע שאתה לוחץ על רבע דוושה בכדי לקבל עוד כוח, למה לא להתקין תיבה עם פחות הילוכים?

אולי בגרמניה, שם מכוניות יכולות להשאר במהירות של 200 קמ"ש ולגהץ אהוטובאנים במשך שעות, זה יהיה שימושי. בשאר העולם קשה לי להאמין שהתועלת של תיבה כזאת לעומת תיבת 7 הילוכים תהיה משמעותית דיה כדי להצדיק את הפיתוח הזה. במיוחד בשילוב האמינות המוטלת בספק של הגירים של המותג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם לי זה מוזר. כך על פי יצרני הרכב צריכה להתבטא הקדמה בתיבות ההילוכים. תאמינו לי שבעתיד הלא כל כך רחוק יהיו גם יותר מ-10 הילוכים.

מתאר לעצמי שמדובר בגיר שממהר לטפס במעלה ההילוכים לטובת חסכון, והילוך ראשון קצרצר. כשהטכנולוגיה עולה מדרגה האמינות עומדת במבחן.

נחיה ונראה מה תהיה התוצאה...

• תוכן חדש...