Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון - חוקיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לשים בספיריט 08 שלי קסנון לבן .

כרגע יש לי דמוי ,

של

Mtec superwhite 4350k לא מספק .

שמעתי על הדמוי של פיליפס . לא יצא לי לראות בכביש או להתקין אבל כרגע מה שיש לי נותן משהו נחמד .

הדבר היחידי שמפחיד אותי זה בעיות בכביש שוטרים בוחני תנועה וכ'ו ...

עם הטסטים אין לי בעיה .

מה אתם אומרים על החוקיות ואיך אפשר להנות מקסנון טוב שיאיר את הדרך כמו שצריך בלי לפחד לנסוע בכביש

פורסם

הפיליפס הוא בגוון 5000K, שלך זה 4300. אם אני לא טועה, היצרנים מספקים קסנונים בגוון הזה שנראה לבן אבל ה5000K זה כבר תכלת לבן נקי אמור להיות.

המנורות האלו קיבלו ביקורות חיוביות מבחינת הגוון כאן בפורום וגם אני נועל אותם כשנתיים אבל הצבע אצלי לא להיט. לדעתי במאזדה זה ייצא לך מאוד יפה, אך קח בחשבון שהמנורות האלו צועקות "תורידו אותי בחורף לילי" כי שם הרבה פעמים אתה תרגיש שאתה נוסע בלי אורות. לגבי חוקיות אין עליהן איזשהו תקן אך אצלנו עברו טסט בגלל שהגוון משום מה צהוב לבן ולא יותר מזה .

פורסם

תודה חבר , תוכל לשים פה תמונה של עם נורות של הפיליפס ?

ואם תוכל להביא לי את השם המלא שלהם עם תמונה אני גם ישמח כי פעם שעברה הזמנתי והביאו לי צבע צהוב

פורסם

אני נוהג בקורולה 99 ואצלי הצבע יצא לבן-צהוב. פעפ קניתי אוסרום קול בלו מאוטו דיפו ונתן אור לבן ממש יפה, אחרי כמה ימים נהיה צהוב ומאז כל נורת דמוי קסנון נהייתה אצלי בהירה יותר ממנורה רגילה אבל לא גוון של קסנון.:shock:

פשוט תיכנס לWWW.POWERBULBS.COM ותזמין משם. לפני כשנתיים זה הגיע אליי תוך 6 ימים.:wink:

• תוכן חדש...