Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נעשה שיפוץ במשאבת הסולר ולאחר מכן הרכב נסע כשבועיים ופתאום ככה הרכב נכבה ומאז הוא לא מניע!

פחות או יותר הגעתי לכיוון הבעיה איך אין לי פתרון ,בתמונה המצורפת זהו החלק העליון של המשאבת סולר של בוש , מה שקורה זה ברגע שאני פותח סוויץ' המחוג עובר ממצב 1 למצב 2 למשך 5 שניות ואז חוזר שוב למצב 1 . ואני יודע שבמצב 1 אין אפשרות להניע את הרכב (רק ממצב 2 והלאה בזמן התנעה ואז חוזר למצב 2 שזה טורים בסרק )

למי שמבין בזה כמובן ,השאלה שלי היא כזאת: מדוע לאחר פתיחת סוויץ חוזר המחוג במשאבה למצב 1 שאינו מאפשר לי להניע את הרכב??

האם יש קשר לקודן ? (לדעתי לא)

והאם יש קשר או בעיה במחשב הרכב ששולט על החלק הזה במשאבה ??

כל עזרה וכיוון לפתרון הבעיה יתקבל בברכה

והכי חשוב לפני שאתם שולחים אותי למוסך, אני מעדיף לנסות לסדר את זה לבד עם עזרה מכאן ,בינתיים יש לי איך לנסועמשאבה.jpg :-D:-D

בברכה,

טל

פורסם

החלק בתמונה מווסת את כמות הדלק למזרקים האוטו אמור להניע גם אם החלק פגום תבדוק אם מגיע מתח לסלונואיד כיבוי

שנמצא מתחת לספרה שניים בצילום ותסרוק את המחשב לאיתור תקלות ותחזור לעדכן.

פורסם

היי רון,

בבדיקה שעשיתי אתמול והעברתי פלוס קבוע מהמצבר לסולונואיד והחזקתי את המחוג מעבר למצב 2 הרכב כן הניע אבל זה בהתערבות ידנית.

מה שקורה זה שהמחוג חוזר למצב 1 שזה מצב שהרכב לא יכול להיות מונע במצב זה לאחר פתיחת הסוויץ׳ .

לגבי סריקת תקלות יש לי כבל ותוכנה. וזה נותן לי רק תקלות במערכת abs

אך זוהי תוכנת vcds light אז ככה שאני לא סגור לגבי תוצאות הסריקה

פורסם

אני מבין שהסלונואיד כיבוי לא מקבל מתח , אם כך תיבדוק את הצמה של משאבת הסולר , המתח מגיע ישירות מהמחשב תנסה לחבר חוט מהמחשב

ישירות לסלונאיד יכול להיות שיש נתק

פורסם (נערך)

סולר בוודאות מגיע.. לגבי המצערת אני אבדוק

אבל מה שמטריד אותי זה שהמחוג חוזר חזרה ממצב 2 למצב 1 בתמונה לאחר פתיחת הסוויץ'.

תודה,בכל אופן אני אבדוק ואעדכן

לגבי ה abs זה רק מראה לי בסריקה, בלוח שעונים לא נדלקת מנורה אז אני מניח שזה תקין

עריכה אחרונה על ידי taltol7777
פורסם

אז ככה לסולונואיד במשאבה מגיע מתח לאחר פתיחת סוויץ' ל5 שניות ואז נעלם ! מצב המצערת פתוח .

האם יש עוד משהו שעלי לבדוק ?

כל כיוון יעזור לי

פורסם

103 זה ממסר פיקוד למשאבת ההזרקה ולמצתי הלהט, תבדוק גם את ממסר 109 הוא ממסר פיקוד של מחשב המנוע ובנוסף מעביר את המתח לממסר 103

פורסם

ממסרים 103 ו 109 פורקו ונבדקו ע״י מתח חיצוני 12 וולט ושניהם תקינים סוגרים את המגע

האם יכול להיות בעיה במחשב ? זה כבר מתחיל להיות מוזר

פורסם

תנסה לבצע כיול למצערת אולי זה יעזור

התהליך הוא כזה

1.פתיחת מתג הצתה.

2. לחיצה על דוושת התאוצה עד סוף המהלך והחזקתו למשך 30 שניות.

3. שחרור דוושת התאוצה.

4. סגירת מתג ההצתה.

5. הנעה של הרכב.

• תוכן חדש...