Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בשבוע האחרון, מישהו נכנס ברכב שלי (יונדאי אקסנט 2001 ידנית, אם זה רלוונטי למישהו) בעודו בחנייה, ולא השאיר פרטים.

מצורפות תמונות:

20141107_095737.jpg20141107_095757.jpg

הפגיעה גרמה לכנף הקדמית בצד הנוסע להיכנס קצת פנימה. לא יודע אם הייתי טורח אפילו לתקן, אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי - הפגיעה מונעת מהדלת הקדמית להיפתח. הדלת נפתחת לכדי 2-3 ס"מ, וזהו.

א. אשמח לקבל המלצה על מקום בו אפשר לתקן. שני הדברים החשובים לי (כמו לכל עמישראל) הם: 1. אמינות. 2. מחיר. אני נמצא הרבה באזור ירושלים/מודיעין, כך שהמלצות על מקומות באזורים הללו יתקבלו בברכה.

ב. קראתי פה בפורום כמה פעמים על PDR. אשמח לדעת מה זה, נגד מי זה, ואם זה בכלל קשור אלי.

פורסם

קודם כל, אתה יכול למשוך את פח הכנף לכיוון הפרונט של הרכב, ככה הדלת לא תיגע בפח של הכנף. לגבי PDR, תוכל לראות בלינק המצורף עבודה שעשו לי על מכה בכנף. המחיר לא יותר גבוה מפחח ואתה "זוכה" להשאר עם צבע מקורי ובלי חומר מילוי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=547166

פורסם
קודם כל, אתה יכול למשוך את פח הכנף לכיוון הפרונט של הרכב, ככה הדלת לא תיגע בפח של הכנף.

א. יש איזו שיטה ספציפית לעשות את זה? כי ניסיתי קצת סתם לדחוף את הכנף קדימה, ולא הצלחתי. אבל ניסיתי בעדינות, כי פחדתי לעקם שם משהו.

ב. ראיתי את העבודה שעשו אצלך, ממש יפה. השאלה אם אצלי זה לא overkill. המחיר של PDR הוא באמת אותו דבר כמו פחח? זה נשמע מוזר.

ועדיין - אני אפילו לא יודע מה זה PDR :( אשמח להסבר בשתי מילים.

פורסם

אצלך המכה נראית פחות קשה מהמכה שהייתה אצלי.

PDR זה paintless dent repair. הכוונה היא שבעזרת ואקום, חימום הפח, ולחיצות של הפח מתקנים את הכיפוף בפח. במקרה שלך זה גם בטח יעלה פחות. אתה אולי יכול לשלוח להם תמונה ולקבל הצעת מחיר ראשונית.

• תוכן חדש...