Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הרכב - יונדאי גטס אוטומטית.

הבעיה - בנסיעה ניתן להרגיש דפיקות קטנטנות וכמעט בלתי מורגשות בהגה בכמעט כל מעבר על חספוס או חור לא עמוק בכביש.

בנוסף, בנסיעה מהירה, 85% מהבלימות גורמות לרעידות בהגה. ככל שהבלימה ממושכת יותר, ככה הרעידה מתחזקת, וההגה מרגיש כאילו הוא נהיה משוחרר יותר. נבדק במוסך שהומלץ לי בפורום לחופשים ושחיקה בציריות ולא נמצא דבר, כמו כן הברקסים נמצאו תקינים. בנוסף הרכב נבדק במכון פרונט בצורה ידנית שהראתה שבלמי הזעזועים תקינים.

מה זה עוד יכול להיות? הרגשת האחיזה בהגה אינה מהנה עקב המצב ובלימה בכביש מהיר מפחידה במקצת. הוחלפו בולמי זעזועים אחוריים לפני שנה וקצת.

בנוסף ביצעתי בדיקה קטנה משל עצמי, העלאתי את הרכב על ג'ק כשהגלגל הקדמי שמאלי באויר ודפקתי עם היד על הצמיג בכדי לראות אם יש משהו חריג והקלטתי את הרעש שיצא כתוצאה מזה https://dl.dropboxusercontent.com/u/55175838/Untitled1.wav

תודה,

אור

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא נכנסתי לפרטים אבל במוסך הוא בדק את הבלמים הקדמיים והאחוריים. אני מציין ומדגיש שבזמן בלימה הרעידות הן לא עקביות ממש, בנוסף הרעידות מלוות בדפיקות קטנות שנוכחות מידי פעם, לא רק בבלימה.

2017 Citroen C3 Shine

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רוצה לעדכן את הנושא ולהראות סרטון של רעש בפניה שמאלה.

זה לאחר שלפני 4 שבועות הייתי במוסך שבדק ציריות ועשה נסיעת מבחן ואמר שהן בסדר ורק צריך להחליף גומיה שהייתה קרועה(וגם זה עלה לי 350).

אני רוצה לציין שלא בכל מהירות ולא בכל זוית סיבוב שומעים את רעש הנקישות האלה, וסביר שבפעם הבאה שאני אפנה באותה פניה לא יהיה את רעש הנקישות האלה.

זה בין היתר קשור גם ללחות בחוץ ולטמפרטורה, כשקר בחוץ והאוטו קר יותר אז הרעשים והנקישות בתדירות גבוהה יותר.

האם צריך להחליף ציריה?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם (נערך)

הכוונה לרעשים בפניה במאלה ב0:18?

נשמע לי אולי כמו תושבת בולם או מוט מיצב או מוט קישור.

בנוגע לרעידות בהגה בבלימה זה הצלחות.

עריכה אחרונה על ידי mike6

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

אותה בעיה הייתה לי באקסנט, רק בפנייה ימינה. כנראה שהגומיות של המוט מייצב יבשות והן גורמות לרעש מתכתי בנסיעה על מהמורות. זה גם יכול לגרום לרעידות בהגה בזמן בלימה.

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם

תודה על התשובות, תושבת בולם נשמע לי נכון. האם ניתן לבדוק את הגומיות המדוברות לבד או שצריך ליפט?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

עדכון: הייתי במוסך והחלפתי תושבות בולמים ובולמים קדמיים כמו כן מוטות מייצבים וגומיות.

הפחית מהרעשים ותחושת החופש אך לא העלים אותם. בנוסף עדיין יש תקתוקים לפעמים בפניה שמאלה(כשהגעתי למוסך עשינו 2 סיבובים עם הרכב ולא היו תיקתוקים, איך שסיימתי במוסך והגעתי לפניה הראשונה שוב היו תקתוקים).

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

האם ניתן לאבחן ציריה שחוקה כאשר הגומיה שלה חדשה? כמו כן, האם ניתן לדעת האם מדובר בציריה או פעמון ציריה?

תודה,

אור

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...