Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב !

הרכב המדובר הוא מגאן 2007 ידנית 1.6 110 כ"ס, נסעה 110 אק"מ . ישנה תופעה שמאוד מפריעה לי ברכב .

לפעמים אחרי נסיעות מופיע רעש (תקתוקים מהמנוע) שמזכירים אפילו קצת רעש של דיזל , וזה נורא מפריע לי - ואני דוגל באם יש בעיה צריך לטפל .

הרעש דומה לרעש הזה-

אצלי הרעש טיפה יותר חלש .

*כמדליקים את המזגן (כפתור הAC) הרעש נפסק לגמרי .

*אין שום רעשים מוזרים בהנעה בבוקר והיא מניעה ללא בעיות .

*לפעמים אחרי קצת מאמץ למנוע (עליות) כשאני מגיע הביתה אז אין את הרעש בכלל/הוא הרבה יותר חלש . (לא בטוח אם זה קשור אחד לשני האימוץ מנוע לבין הרעש)

לאחר גישוש בשישי שבת האחרונים באינטרנט הגעתי לתוצאה שכנראה זה depasher pulley

בנוסף לכך האנשים בפורומים של רנו בעולם רושמים שלפעמים הם החליפו את ה"פולי" הזה אך הרעש עדיין נישאר

מצד שני יש כאלה שרושמים שהם נוסעים ככה כבר שנתיים ויותר ואין שום תופעות צדדיות

האם יש סיכון בשימוש ברכב במצבו הנוכחי?

אשמח לעזרה !

פורסם

כנס למוסך מומחה רנו לאבחון הבעיה.

לדיפייזר לא תקין יש רעש אופייני חזק מאוד בהנעה והוא מסתדר תוך כמה שניות.

האם השמן הוחלף בזמן ?

פורסם

בהמלצתו של המוסך שאני מטפל בוא מאז הרכב הראשון שלי ורכבי המשפחה - ביצענו פלאש , ואחר"כ הוחלף שמן ופילטר שמן .

פורסם

דגמי 2007 שלאחר מתיחת הפנים המצויידים במנוע 1.6 K4M הגיעו בשינוי קל ללא פולי דיפייזר, עם הספק מופחת (110 כ"ס במקום 115).

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

Dan - idin שמתי לב שחל שיפור קל בכך שהרעש לא כל כך מחריד כמו קודם (אבל אולי זה רק פסיכולוגי??)

אפי - המגאן שלי היא לאחר המתיחת פנים , וגם ההספק בהתאם 110 כ"ס מנוע K4M .

• תוכן חדש...