Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי ספייס סטאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי מה דעתכם על מיצובישי ספייס סטאר חדשה/משומשת והאם הייתם ממליצים על רכבים מתחרים בטווח מחירים הזה.

אני שואל בגלל שרכב הזה מקבל ביקורות על הפנים מאתרים בחול וחוות דעת אבל מצד שני נראה כי מדובר ברכישה טובה (לפי הפירוט בכל מקרה)

אשמח לפירוט למה כן ולמה לא

תודה :)

פורסם

יש פה כמות כמעט אין סופית של שרשורים על אם כדאי לקנות את הספייס סטאר וביקורות עליה, אם תעשה חיפוש מהיר בפורום תמצא את כל התשובות בלי בעיה.

פורסם

הזמנתי ספייס סטאר בשישי האחרון.

מה שהכריע את הכף (למה כן) זה צריכת הדלק המצויינת וכן שמול שאר הקטנות הרכב מרגיש יותר "אוטו". שאר הקטנות שראיתי ממש קטנות ליד הספייס.

כמו כן נכון להיום ניכר שהיבואן מנסה לחזור למשחק בשוק הקטנות וזאת ע"י מתן חבילת אבזור מכובדת מאוד.

בצד של הלמה לא אפשר למצוא את זה שהרכב נותן רושם מיושן. מזכיר לי את הפיאסטה שלפני 20 שנה, לעומת קטנות אחרות שהתחושה בהן יותר צעירה ומודרנית. בנוסף, למי שרגיש למנוע רועש ורועד אין מה לחפש ברכב הזה. הרגשתי זאת בעצמי בנסיעת המבחן ודי ביאס אותי, אבל הפרמטרים הקודמים שבצד הזכות גברו בשיקול הכולל שלי.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעומת גולף gti כן,לעומת הרכבים בסגמנט הוא בסדר גמור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדוק את המבצע על המיקרה, אולי היא תתאים לך יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מדובר בהחלט על רכב בסיסי. השאלה לפותח השרשור: מה הצרכים שלו מהרכב.

אני, כאשר אני מסתכל על הצמיגים של הרכב הזה, ורואה כמה הם דקים, חושב ישר על הבטיחות האקטיבית של הרכב. לדעתי, הרכב בעל אחיזת כביש לא משהו, בלשון המעטה.

אם חשוב לך נושא של בטיחות, נושא של אחיזת כביש, נושא של כח מנוע, ולאו דווקא רכב לביצועים, מנוע חזק נותן גם בטיחות בקטע של עקיפות בכביש שאינו אוטוסטרדה וכו'.

אם כל זה חשוב לך, תחשוב אולי על רכב משומש, אבל בסגמנט קצת יותר מאובזר ובטוח ופחות בסיסי.

הרכב האמור הינו רכב למדינות נחשלות.

מאחל לך בהצלחה

פורסם

אז איך נמכרים רכבים עם צמיגים יותר דקים? כמו הפנדה שהייתה לי?

או חלק מרכבי המיני?

אם לא מגזימים בפניות אין בעיה ולא משנה אם זה גשם או ברד...

כמו כן,איך אתה מביע דעה שהוא לא יציב אם לא נסעת על הרכב?

פורסם (נערך)

הרכב המדובר הוא המאובזר ביותר בקטגוריה.

הייתי אומר, מאובזר יותר גם מכמה מכוניות מקטגוריות גבוהות יותר -בסיסי הוא לא.

אחד החיסכוניים בארץ.

מי שקונה רכב כזה הוא מלכתחילה לא חיפש "זריזות" .

גילוי נאות- אין לי, לא היה, ולא יהיה לי .

מסיבה אחת כי אני מעדיף אוטו בגודל משפחתי.[emoji57]

עריכה אחרונה על ידי roitman85
  • תוכן חדש...