Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי כמה שאלות קצרות שלא מצאתי עליהן תשובות בפורום:

1. לכמה רכבים בממוצע מספיקה פלסטלינה אחת. קניתי אחת 50 גר' ואני צריך לטפל בכל רכבי המשפחה המורחבת (4). האם זה יספיק?

2. לא מצאתי מספיק הסברים בעניין הגלייז. האם יש טעם בגלייז אם לא מבצעים פוליש (רכב חדש יחסת)? מה התדירות של טיפול בגלייז? מיישמים גלייז כל פעם לפני האוטם/ווקס או לעיתים יותר רחוקות?

3. מה החומרים הכי מתאימים להגנה על הפלסטיקים חיצוניים וגומיות?

תודה

פורסם

1. לדעתי 50 גרם זה לא הכי מספיק, קניתי 100 וחילקתי ל 2 חתיכות, על רכב קטן יחסית (פיאט 500)

2. ממה שאני קורא באתר, גלייז שמים לאחר פוליש, אבל יש כאלו שלא עושים פוליש ושמים גלייז כיוון שהוא גורם לסווירלים להעלם מעט וממלא אותם לתקופה מסויימת, תלוי בגלייז בערך כאחת לחודשיים שלושה (שוב תלוי בחומר אבל זה נראה לי מקסימלי בעניין).

3

אני משתמש באופטיבונד שקניתי דרך הרקולס, עושה את העבודה טוב, משחיר את הפלסטיקה והגומי לתקופה של חודש בערך, וחוזרים חלילה על התהליך.

4 - ממליץ להמתין לעוד תשובות מפורטות של מקצוענים יותר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...