Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן כל מילה של דני נכונה פה. יש 3 מושגים שהם אמינות, מקצועיות ומחיר שקשה למצאה את המקום שיהיה אם הקשר הטוב ביותר בו.

שיטה עשה זאות באצמך מבטלת 2 מתוך 3, השאלה אם באמת בן אדם שעושה אכן יודע ומבין את מה שהוא עושה.

שאתה כותב מבטלת אתה מתכוון שבעצם הן לא מתקיימות בשיטה עשה זאת בעצמך?

רועי

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
חסר ? מעניין מה שאתה אומר יש מאחורי זה מספרים ? זאת אומרת כמה מקרים אתה עד ישיר שנגרם נזק במוסך ולא לקחו אחריות וכמה מקרים כן לקחו אחריות כדי לקבוע זה מה שחסר ?

כמה מהמקרים האלו זה רק פרשנות של הלקוח שמוסך גרם לו נזק (לא חסרים מקרים כאלו ואני עד לכך בעצמי) אבל בפועל זה רק צירוף מקרים או ביש מזל שאחרי טיפול הרדיו ופתאום מקולקל או המזגן לא עובד (לדוג') ?

האם הבחור ששברו לו מיכל עיבוי וכתב שזה מוסך לא מקצועי שילם בעצמו על המיכל עיבוי ?

אני בא במגע עם מוסכים לעיתים מאוד נדירות, ובכל זאת בעיניים שלי:

ראיתי מוסך שמוציא רכב עם 3 ברגים בפלטת קלאצ' במקום 5, כי 2 נגזרו להם בזמן ההחלפה ולא היה להם כח להתעסק עם זה.

ראיתי מוסך שסוגר אום על מיסב עם פטיש אויר ולוחץ מיסב תקין לכדי שריקה.

ראיתי מוסך יבואן של יצרן אופנועים ידוע שגורם לנזקים לא מבוטלים בפיירינג של אופנוע חדש לחלוטין ומשחרר אותו ללקוח כאילו כלום לא קרה.

ראיתי מוסך שמשחרר רכב לאחר החלפת מנוע עם מחסור בברגים שמחזיקים סעפת פליטה, פלאנג' מים וכו' - מה שגרם לשברים באותם חלקים.

ראיתי מוסך שמחסיר פיני אבטחה על ציר גלגל של אופנוע.

ויש עוד דוגמאות רבות ששמעתי מחברים אבל אני מעדיף לכתוב רק מה שאני ראיתי.

נכון יש הרבה רפש שנזרק סתם בתחום, אבל יש גם המון חלמאות.

אני מעדיף לא להמר עם הכלים שלי ועושה כל מה שרק אפשר לבד.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
דני, השורה התחתונה בסופו של עניין שמרבית האנשים צמאים לדעת לעשות את הדברים לבד בלי לבוא בשום מגע עם מוסכים. כניראה שלזה כבר יש מספיק סיבות ובטוח שגם הוכחות.

אני חוזר וטוען שבשורה התחתונה אתה יוצא עם עוד הכללות והכרזות בלי בסיס

מבין כל הלקוחות שלי מרביתם לא מעניין אותם מה יש במכסה המנוע והם יעשו חרקירי לפני שהם יטפלו בעצמם ברכב ואני אומר לך את זה מהכרות עם אנשים אבל למרות זאת לא אצא בססמאות שמרבית האנשים בכללי לא רוצים לעשות לבד וזאת השורה התחתונה

מבין את העקרון של הדברים ?

אני בא במגע עם מוסכים לעיתים מאוד נדירות, ובכל זאת בעיניים שלי:

ראיתי מוסך שמוציא רכב עם 3 ברגים בפלטת קלאצ' במקום 5, כי 2 נגזרו להם בזמן ההחלפה ולא היה להם כח להתעסק עם זה.

ראיתי מוסך שסוגר אום על מיסב עם פטיש אויר ולוחץ מיסב תקין לכדי שריקה.

ראיתי מוסך יבואן של יצרן אופנועים ידוע שגורם לנזקים לא מבוטלים בפיירינג של אופנוע חדש לחלוטין ומשחרר אותו ללקוח כאילו כלום לא קרה.

ראיתי מוסך שמשחרר רכב לאחר החלפת מנוע עם מחסור בברגים שמחזיקים סעפת פליטה, פלאנג' מים וכו' - מה שגרם לשברים באותם חלקים.

ראיתי מוסך שמחסיר פיני אבטחה על ציר גלגל של אופנוע.

ויש עוד דוגמאות רבות ששמעתי מחברים אבל אני מעדיף לכתוב רק מה שאני ראיתי.

נכון יש הרבה רפש שנזרק סתם בתחום, אבל יש גם המון חלמאות.

אני מעדיף לא להמר עם הכלים שלי ועושה כל מה שרק אפשר לבד.

אחלה לך תעשה מה שאתה יכול

אני לרגע לא טוען שתופעה לא קיימת אבל ממקרים ספורים שכל אחד אולי מכיר פה הפורום המצומצם שלנו זה לא עושה את זה מגמתי ולא נכון להכליל ולזרוק ססמאות ולהחפיש ענף שלם של בעלי מלאכה

דבר שני על אותו משקל אני יכול לכתוב ואני מעריך שאך לא אחד יסתור את דברי שמכל האנשים הפעילים פה בפורום זה הרבה עושים או היו רוצים לעשות תיקונים לבד מצד שני כל בעלי המקצוע שכותבים פה בפורום הם מקצועיים ללא רב ויקחו אחריות על נזקים שנגרמים תוך די עבודה ב 100 אחוז מהמקרים

עכשיו מכאן ועד לרמה של כול הענף והעוסקים בו וכל הלקוחות שיש בארץ אין הקבלה של ממש

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

דני דין אתה מפספס דבר אחד אנחנו לא מחפישים ענף שלם, אנחנו באים בטענות למי שגורם

לכך שיחפישו אותו.

ואנחנו מביאים את הטענות לא רק ממקרים מהפורום אלא גם ממה שאנחנו חווינו.

אתה רוצה דוגמא למה שהתכוונתי הנה אחת:

הבעלים שקניתי מהם את האקסנט 99 שהייתה לי ניגש למוסך שיחליפו לו אטם מכסה שסתומים.

מי שעבד על האוטו סגר כל כך חזק את הברגים שנקרע האטם.

אז כשקניתי את הרכב החלפתי אטם וסגרתי את הברגים עם ידית מומנט,והפעם האטם לא נקרע.

מה שאני בא להגיד זה לא להתלונן על המוסכים, נכון יש בעלי מקצוע שהם כבר עם הרבה שנים ונסיון בתחום ולא צריכים בשביל

זה ידית מומנט אבל כל זה יכל להימנע אם היו סוגרים עם ידית מומנט.

הידית מומנט זו רק דוגמא.

רועי

פורסם

רועי,

אכן כשאתה מטפל לבד אתה לא צריך את המושג אמינות כי אתה עושה לבד ומשתמש בחומרים שאתה קניתה.

ולגבי המחיר המחיר בהתאם כי אתה עובד ולא מקבל שירות.

כשמטפלים לבד ברכב פרטי וידעים איך לעשות זאות מקבלים את האיכות הכי טובה וגם אין כמו הרגשה סיפוק מיזה. :)

פורסם
רועי,

אכן כשאתה מטפל לבד אתה לא צריך את המושג אמינות כי אתה עושה לבד ומשתמש בחומרים שאתה קניתה.

ולגבי המחיר המחיר בהתאם כי אתה עובד ולא מקבל שירות.

כשמטפלים לבד ברכב פרטי וידעים איך לעשות זאות מקבלים את האיכות הכי טובה וגם אין כמו הרגשה סיפוק מיזה. :)

בדיוק,מילים כדורבנות.

רועי

פורסם

לפעמים אלו שלו שמחפישים אותם לא מגיע להם ראה דוגמא של משהו שכבר התלונן על זה שדפקו אותו כי יצא מטיפול ממוסך מורשה והמזגן לא עבד וגם היה ברור לו שנגעו במזגן

דוגמאות כאלו יש לי על בסיס שבועי

• תוכן חדש...