Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד כמה חודשים צפוי להצטרף בן משפחה חדש, והייתי רוצה להיערך בהתאם בצורה המיטבית.

היום יש לנו יונדאי אקסנט 2006 5 דלתות. האוטו בסה"כ בסדר, לא עושה בעיות מיוחדות ובינתיים (טפו טפו) לא קרה לנו איתו שום דבר חריג.

מה שכן, הוא כבד ואיטי והוא לא מספק אותי מבחינת בטיחות.

התחלתי להתעניין ברכב מודרני יותר, בתקציב של כ50K, פלוס מינוס 5K. במהלך השבוע האוטו נוסע מעט, בעיקר בתוך העיר (חיפה).

סופ"ש כנראה יכללו נסיעות ארוכות יותר שיתגלגלו לכ15-20K ק"מ בשנה.

הדגשים הם בטיחות, נוחות נסיעה ושיכיל עגלת תינוק ממוצעת בלי מריבות מיותרות.

לא צריך רכב מהיר, לא חייב להיות יפה במיוחד, וגם האבזור לא קריטי באמת, אבל לא יזיק.

מבנה ה5 דלתות נוח לי מאוד (כשצריך לקחת מדי פעם משהו גדול יותר) והייתי רוצה להישאר עם כזה.

אין תכנון ילדים נוספים כרגע, אז גיששתי בכיוון הסופר מיני (מטעמי תקציב). מקריאה ארוכה פה בפורום נדמה שפיאסטה 2010-2011 תהיה רכישה מוצלחת, אך באותו (בערך) תקציב נראה שגם קיה סיד תיכנס.

פה באות השאלות הכלליות. יש בכלל מקום להתלבט בין השתיים? הסיד גדולה וחזקה יותר, אז למה לא לקנות אותה פשוט? נכון שהיא לא בקטגורית סופרמיני בדיוק, אבל אם אפשר לקבל יותר רכב באותו שנתון - למה לא? או שמא המודרניות של הפיאסטה עדיפה?

מימון - שני הרכבים קיימים גם במלאי של חברות הליסינג למיניהן, יש למישהו המלצה ספציפית?

ושאלה אחרונה, האם יש יתרון בלחכות לשנה הקלנדרית הבאה? האם זה ישפיע על המחירים של הדגם המבוקש?

-חשוב לציין שהרכב הנוכחי לא יימכר, אלא יעבור לבן-משפחה.

תודה לכולם!

פורסם

סיד ופיאסטה אכן אפשרויות טובות, הפיאסטה קצת עצלה ואני חושב שלמרות שאפשר להסתדר עם סופר מיני עדיף משפחתית, במיוחד במצב שנוצר היום שהן כמעט עולות אותו הדבר.

אני מציע לך לבדוק פוקוס מהדגם הקודם, משפחתית מרווחת, אמינה ובטוחה עם 5 כוכבים במבחן הריסוק ואבזור בטיחותי מלא, יש גם דגם האצ'בק ואפילו סטיישן.

המחירים לא גבוהים והביקוש גם כן לא בשמים אז אפשר למצוא בתקציב אחת מ-2010 ואולי אפילו 2011 ישירות מחברת הליסינג עם אחריות כלשהי.

פורסם

כדאי לך לחכות עוד חודש - במהלך חודש דצמבר יש מבצעים חבל"ז כדי לסגור את השנה עם מזומן. ילכו לקראתך בהרבה דברים.

אני במקומך הייתי נשאר באיזור של הסופר מיני, אולי אפילו גולש למיני שיש בהן מקום לעגלת תינוק.

תזכור שככל שאתה יורד בגודל הרכב, התקציב שלך קונה רכב חדש יותר.

פורסם

העפתי מבט על הפוקוס, והוא בהחלט נלקח בחשבון. אני כנראה אקח אחת מהשלוש:סיד, פיאסטה או פוקוס. הנטיה שלי כרגע היא לכיוון הקיה סיד. השילוב המנצח לדעתי של שנתון, מרווח ובטיחות.

יש נתונים מדויקים על צריכת דלק של הרכבים הנל? הסתכלתי בkml ואני לא בטוח שאני סומך על הנתונים שם. לפי האתר הזה יוצא שהאקסנט שלי צורכת פחות דלק מהסיד והפוקוס, וזה לא נשמע לי הגיוני.

שואל שוב - האם לחכות שלוח השנה יראה 2015 יועיל לי במשהו? או שעדיף באמת לנסות לסחוט עסקה טובה לקראת סוף השנה?

האם יש המלצות על אופן המימון של רכישה כזו? האם הלוואה מהבנק תמיד עדיפה על אפשרויות המימון הקיימות?

תודה לכולם

פורסם

שלום לך

לגבי שאלת ההמתנה והמימון.

אתה בהחלט לא חייב להמתין לתחילת 2015 כדי לקבל מחיר טוב, יהיו הנחות טובות בחודש דצמבר בכל חברות הליסינג מה שישפיעה כמובן על מחירים של מגרשים פרטיים ( ששם אני לא ממליץ לרכוש אף פעם )

לגבי המימון, האפשרות הכי טובה היא לגשת לחברה ולברר באילו תנאים הם נותנים הלווה ואז ללכת לסניף הבנק שלך ולבקש הלוואה בתנאים טובים יותר, ככה יהיה לך מול מה להשוות, ועדיף לך ממש ללכת לסניף ולא להתקשר או ללכת על הוואה ברגע דרך אתרי האינטרנט שלהם.

שיהיה בהצלחה!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

קודם כל שיהיה במזל טוב!

הסיד היא אחלה לצרכים ולתקציב שציינת. תא המטען שלה (שמאד חשוב עם תינוק) הוא מאד מרווח ועשוי נכון, ויש לה ציונים גבוהים במבחני ריסוק (חס וחלילה טפו טפו טפו מלח מים)

בקשר למחירים, מצטרף למה ש MR.VAS אמר

ושוב, שיהיה במזל טוב!

• תוכן חדש...