Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט איזו אופציה הכי טובה (רכב חדש).

חשוב: גיר אוטומטי, צריכת דלק נמוכה, אוטו אמין.

שימוש: בעיקר נסיעות עירוניות.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

אגיב על יונדאי i10 אוטומטית, המונה עומד על 1k, צריכת הדלק הינה 1:10 (ממוצע עד כה לפי המחשב). הנסיעה 90% עירונית אשר לרוב עם מיזוג.

האצה של הרכב סבירה מאוד, רכב נעים לישיבה מבפנים (דשבורד 2 צבעים, עיצוב צעיר ונעים) למרות רעשי המנוע בסרק (3 בוכנות).

הביטוח יחסית זול כ 5500 חובה ומקיף כל נהג מעל 24.

אם המיקרה האוטומטית הייתה נסחרת באותו טווח המחירים, חד משמעית הייתה ידה על העליונה. אך היה מדובר על הפרש של יותר מ10 אלף שח הפרש שלא הצדיק זאת (יונדאי 67 מיקרה 79).

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הספייס סטאר,היא חיסכונית יותר מהרכבי המיני,מרווחת יותר ובעיר עקב מתלים רכים די נוחה ועכשיו היא גם מאובזרת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מייקרה חצי קטגוריה מעל שתי האחרות.

היא מעט יותר מרווחת, תא מטען שלה יותר גדול. נהגתי על הדגם הידני והוא היה משמעותית יותר זריז ונעים לנהיגה בהשוואה לפיקנטו 1.25 אוטומטית. לדעתי גם עם הגיר הרציף היתרון הזה נשמר.

כמו כן מייקרה יותר חסכונית. ומתוך שלושת אלו כנראה הייתי בוחר בה.

פורסם

לכל רכב יתרונות וחסרונות ואת חלקם תוכל לגלות רק לאחר נסיעת מבחן.

פיקנטו - 7 שנים אחריות, אחזקה זולה, בטיחותית אבל לא חסכוני בדלק, לא הכי נוח לנסיעות ארוכות עם תא מטען קטנצ׳יק.

היונדאי עם תא מטען קצת יותר גדול, הרכב מאובזר, בגרסה האוטומטית גם לא הכי חסכוני בדלק אבל מאוד נוח ונעים לנסיעה.

המיקרה קטגוריה מעל כולן, קצת יותר מרווח, חסכוני מאוד בדלק, אבל רעשי מנוע מעיקים לפעמים, במידה ואתה נוסע עם מוזיקה אז אין בעיה.

מה עם ספייס סטאר? חשבת עליה?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אהלן,

מצטער על הנושא הלא קשור,

אבל אופיר, אני מחפש אותך בנרות לגבי סיפור הקנס שקיבלת לפני שנה, אשמח לשמוע איך הסיפור נגמר.

תודה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?504610-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%91%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%AA%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%98%D7%95%D7%91

פורסם

לספייס סטאר יש מנוע שקצת רועד בנסיעות (הוא 3 צילינדרים), וגם אם אני לא טועה - הוא מיוצר בתאילנד. האבזור שלו לא משהו (רק 2 חלונות חשמליים לדוג'), אבל היא מרווחת בפנים ויחסית קלה לתמרונים. לפיקנטו יש 7 שנים אחריות, היא מאובזרת ממש (4 חלונות חשמליים לדוג' ועוד המון), יש לה שוק מעולה כשתרצה למכור אבל תא המטען קטן יחסית. איי10, מיוצרת בתורכיה ודיי משעממת... אם אין לכם שני ילדים שתצטרכו לשים כיסאות מאחורה ועגלות בתא מטען - הייתי הולך על הקיה..

פורסם

הוא מדבר פה על גיר אוטומטי,היום הספייס סטאר זה הרכב הכי מאובזר שיש,חוסר איבזור שאתה מדבר עליו הוא בדגם הידני.

אכן הספייס מיוצרת בתאילנד,אבל מה זה משנה?

אתה רושם היונדאי משעממת,מה אתה רוצה שהיא תעשה? זה רכב מיני הוא לא נועד כדי לקחת אותו בסוף שבוע לנס הרים ולתת בראש שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה לי להבין מה זה רכב משעמם, הוא לא אמור להצחיק אותך ולא מדובר פה על רכב ספורט שאתה נהנה מכל שניה לנהוג בו.

רכבי מיני אמורים לקחת אותך ממקום למקום בנוחות מירבית {ואת זה רק הנהג מרגיש וזה עניין סובייקטיבי} ועם אבזור שהקונה רוצה.

וזה גם לא משנה איפה רכבים מיוצרים. גם טויוטה מייצרת חלק מהדגמים בטורקיה, אז מה?

כבר כמה שנים שפורד זה לא רכב אמריקאי, טויוטה לא יפני, אופל גרמני כמו שמייקל ג'קסון גרמני וכן הלאה.

את הפיקנטו לא הייתי רוכש רק בגלל שהרכב לא נעים לנסיעה, מושבים לא נוחים והצריכת דלק ביחס לרכב מיני לא משהו בכלל. פלסטיקים זולים כאילו קנו מאייס קנה ובנה והרכיבו.

היונדאי והספייס סטאר בחירות טובות, כל אחד והצרכים שלו. הספייס מאוד מאובזרת כיום והיונדאי מאוד נוחה.

לשתיהן תא מטען כמעט באותו גודל, יתרון של 20 ליטר ליונדאי. וזה נכון שהמנוע של הספייס הוא 3 צילינדר אבל עם קצת מוזיקה, לא שומעים שום דבר מהמנוע.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

גם במייקרה המנוע הוא עם 3 צילינדרים ובהחלט יש ויברציה בסרק ללא מזגן. עם מזגן סיבובי סרק עולים קצת ויש פחות ויברציה, אבל עדיין יש.

יותר מבמנוע 4 צילינדים.

• תוכן חדש...