Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מעוניין בחוות דעת על הצעה שקיבלתי לטרייד אין.

וההצעה היא כזו,לי יש גולף 2002 כ-20k עם בעיית הגיר הידועה לשמצה.

התעניינתי לעשות טרייד בקיה סיד 2011 עם 54k ק״מ כאשר התמחור שלהם עבור הקיה הוא 79k ש״ח .

ההצעה הייתה שאני ישלם בין 63k- 68k לאחר הטרייד בכפוף לבדיקה ,מה שכניראה ילך לכיוון הגבוה.

מה דעתכם על ההצעה?

והאם בכלל שווה לי לטפל בגיר ולהמשיך עם הגולף,ולא לקבל עליה מחיר של קילו גרעינים??

פורסם

נסה למכור לבד, אתה נותן את האוטו שלך כמעט בחינם.

הסיד יוצאת ליסינג?

חיפוש ביד 2 העלה קיה סיד מודל 2011 פרטית עם 30 אלף קילומטרים ב-65K.

מבחינת יוצאות ליסינג, רובן מדגם הסטיישן, סטיישן מתאים לך?

אני ממליץ לך לבדוק גם יונדאי I30, אחות חורגת של קיה סיד שחולקת איתה שלדה ויחידות כוח. במקרה שלה חיפוש ביד 2 הניב לא מעט רכבי ליסינג בעלות של הסכום שביקשו ממך אחרי הבדיקה.

שוב חוזר על ההמלצה לנסות למכור לבד, גם מתחת למחירון, ולבוא למגרש של חברת הליסינג עם כסף מזומן, המחירים יהיו הרבה יותר נמוכים בגלל שאין עלות של טרייד אין.

פורסם

כמו שאמרו לך, אתה מוסר את הרכב שלך בחינם. עדיף למכור במחיר זנות ולהגיע עם מזומן לטרייד אין, ומשם להתמקח. יישאר לך יותר כסף בכיס ככה.

פורסם

ברוב עסקאות הליסינג והטרייד אין, מנסים לפתות אותך עם מחיר מחירון גבוה של הרכב שאתה מתכוון לרכוש ואומרים לך שיתנו לך מחיר טוב תמורת הרכב שלך.

כמובן שזה לא באמת ככה והרכב שלך יכול להמכר במחיר הרבה יותר גבוה, ברוב עסקאות הטרייד-אין שאני מכיר הקונה בסופו של דבר נותן את הרכב שלו תמורת סכום זעום של כמה אלפי שקלים ואולי מאות, הם רק גורמים לזה להראות אחרת.

כמו שרשמו מעלי, הצצה קטנה ביד 2 תתן לך מושג הרבה יותר טוב למה לא כדאי לעשות את העסקה הזאת.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

טרייד אין בחיים לא יהיה משתלם כלכלית אף פעם, אתה משלם פה על שירות של מפתח תמורת מפתח, וזה עולה כסף.

כפי שציינו כאן, תמכור לבד ואז תתקח מולם "בלי טובות"

פורסם

טרייד אולי לא משתלם כלכלית אבל יש הצעה ויש הצעה.

עשיתי עם חבר סבב טרייד אינים השבוע.

באחד המקומות הציעו לו קליאו 2013 פרטית עם 60K!!! ק"מ שנראית לא משהו - תמורת הרכב שלו ותוספת של 40K.

במקום אחר הציעו לו קליאו 2013 - ליסינג - עם 16K ק"מ ותוספת של 27K.

אז בעוד שהעסקה הראשונה מצחיקה ולא רלוונטית - השנייה סבירה בהחלט.

פורסם

זה לפני שהרכב שלו נבדק?

להציע מחיר מחירון ואחרי בדיקה להוריד אותו לחצי זאת גם שיטה בטרייד אין.

יש לי חברה שהלכה לקבל הצעה בסיאט, היא נוהגת בשברולט אוואו ביג (רכב מזעזע) עם 200 אלף קילומטר, הרבה קילופי צבע ואחרי החלפת מנוע, לפני הבדיקה הציעו 25 אלף שקלים על הרכב הזה, כשהם יודעים מראש שהוחלף מנוע, אחרי הבדיקה שהניבה תוצאות סטנדרטיות לגמרי ההצעה ירדה ל-17K ואחר כך עוד ירידה ל-14.

אני הזהרתי אותה מראש שהמחיר שהוצע לה הוא מנופח מעבר לכל פרופורציה אבל היא התלהבה מההצעה הראשונית שלהם ופתחה הזמנה, אחרי הורדת המחיר היא ביטלה אותה כמובן והרכב עדיין מפורסם למכירה (כבר 3 שנים ברציפות) וההתעניינות בו אפסית.

• תוכן חדש...