Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 60K (אוטומט).

cheny
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מתעניין ברכישת רכב לשימוש עצמי. אני סטודנט שגר בדרום, עובד ולומד במרכז ככה שנסיעות יש בשפע.

עד היום השתמשתי ברכב השני של המשפחה קורולה 03 וחשבתי לרכוש לעצמי רכב.

אני לא מחפש רכב "מהנה" ולא מחפש את ה מאפס ל100. עד להיום נסעתי בקורולה משפחתית ששירתה אותי כמו שצריך.

התעדוף הכי גדול שלי זה אמינות רכב. גם לטווח הרחוק (5 שנים קדימה והלאה), התעדוף הבא זה הוצאות שוטפות שזה דלק ביטוח טיפולי אחזקה וכו'.

בהתחלה חשבתי לקחת קורולה 09 עם גיר אוטומטי, אבל חברים אומרים שזה מיותר עבורי לקנות רכב גדול שכזה.

והייתי רוצה להבין ממכם מה הכי חכם יהיה לעשות מבחינתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש לחסוך בדלק, אז משפחתית 1.6 זה בהחלט לא הכיוון הנכון.

למה לא ידני אגב? אתה תקבל חסכון בדלק, ובכל מקרה לא תסבול מהעברות הילוכים רבות, שכן מחוץ לעיר רוב הזמן תשייט על הילוך חמישי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הרבה חסכון עם קורולה, הרכב משפחתי ז"א הרבה דלק, טסט וביטוחים יותר יקרים וגם טיפולים.

אם אין לך הרבה פקקים בדרך, רק ידני. נכון שזה מעיק לעיתים אבל החסכון יהיה משמעותי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ואני כן מתעקש על רכב אוטומט, אז אתם יכולים בבקשה לתת לי דגמים שיכולים לשמש אותי ?

עריכה אחרונה על ידי cheny
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסאן אקו מיקרה, סוזוקי ספלאש, אלו לא רכבים גדולים במיוחד, אבל אמינים, לא יקרים לתחזוקה וחסכוניים יחסית עם גיר אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר האוטמט של הספלאש באמת הרבה יותר חסכוני מהקורולה? אתה יכול לתת הערכה מה ההבדל? כי כשאני נכנס למחירים של ספלאש שנתון 2012 +- אני מקבל

55-60 אש"ח שזה לא כזה רחוק מהקורולה שהצעתי בהתחלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הולך על סוזוקי סוויפט או ספלאש. בגדול המכלולים אותם מכלולים רק המרכב אחר.

כמובן שכל אחד ומה שנוח בשבילו.

את הסוויפט בתקציב שלך תוכל לרכוש שנתון 2009-10 ואולי עם מתיחה קטנה 2011.

הרכב חסכוני גם בגיר האוטו' ולפי חברי פורום עושה 1:14 עירוני, בין עירוני אני מניח ש-1:16-17.

ונכון שהקורולה היא כמעט באותו מחיר אבל האחזקה של הקורולה תהיה הרבה יותר יקרה, בשנה זה יעלה לך כמה אלפי שקלים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...