Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטלנו קניית רכב חדש בגלל ירידת ערך צפויה גבוהה

udi_teva
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חברים בסוף ביטלנו את הקניה ..

ההתלבטויות החדשות הם רכב שישמש רק נהג בן 17 לטווח ארוך 5-6 שנים ..

התקציב הוא עד 180 אלף שקל ...

רצינו גיפ כדי שישמור על הערך כמו CX5 אבל ראינו שהערך יורד משנה לשנה במחיר מטורף מה אתם אומרים ?

הביטול של הקניה היתה מאזדה 3 2014 ספיריט ..:-o

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל מה ילד בן 17 צריך רכב ב 180 אלף שקל?

קחו איביזה חדשה ב100 אלף פחות ואני מבטיח שהיא תספק את הסחורה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל מה ילד בן 17 צריך רכב ב 180 אלף שקל?

קחו איביזה חדשה ב100 אלף פחות ואני מבטיח שהיא תספק את הסחורה.

מבחינת שבעוד כמה שנים לילד אחרי צבא זה ישמש כנכס יוכל למכור אותו סתם אי זורק ב 120000 אלף ואיתו יוכל להתחיל את החיים .. וגם לנהג בצעירותו ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב זה לא נכס - זה מתנה שמאבדת מערכה הרבה מאד - ולא משנה באיזה סוג רכב מדובר.

כל רכב שתקנה (ובוודאי יקר) יאבד כ-50% ומעלה מערכו ב-4 השניה הראשונות.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב לקנות רכב ב180 אלף ש"ח ועוד 6 שנים הוא יהיה שווה 120 אלף ש"ח אתה ממש טועה.

עדיף לקנות רכב זול יותר כי שככל שהמחיר עולה גם הירידת ערך עולה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איביזה זה רכב נהדר ב80 אלף והוא יהיה מרוצה עד הגג, למה ילד בן 17 צריך ג'יפ או רכב משפחתי, וחוץ מזה האיבוד ערך ב4 שנים האלה יהיה מאוד גדול ולא ייתן את התמורה.

עדיף כבר לתת לילד את הכסף הזה במזומן שישמור עליו ויתחיל איתו את החיים אחרי הצבא:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב זה ממש לא נכס,בית זה נכס מעולה למשל,אבל רכב זה רק הפסד בירידת ירך לא משנה איזה רכב.

אני לא נכנס לשיקולים הכלכלים שלכם,זה הכסף שלכם אבל רכב זול יחסית יגרום לירידת ערך הרבה יותר נמוכה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

איזה נכס?! יש לך 180 אלף ש"ח ביד? תקנה רכב ב20 אלף לתקופת הצבא ותשמור את כל השאר בצד כדי להתחיל עם זה את החיים. רכב זה הנכס הכי לא משתלם שיכול להיות כי הוא רק מאבד ערך כל הזמן. רוצה רכב שלא מאבד מערכו? קנה חיפושית שמורה ב10 אלף, שמור עליה במצב טוב ותמכור אחרי כמה שנים באותו מחיר, אולי טיפה יותר [emoji3]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשה לעצמך ולו טובה, קנה לו אוטו 80-100K ואת השאר תסגור עבורו בתוכנית חיסכון,

הכסף שישתחרר מתוכנית החיסכון בעוד 4 שנים (אחרי שיסיים את הצבא) יהיה עבורו ל"נכס".

מצד שני, אם אתה רוצה לקנות לילד בן ה 17 שלך שזה עתה קיבל רישיון, רכב ב 180K

כניראה שהסכומים האלו לא גדולים עבורך, כך שלתת לו כסף "להתחיל את החיים" תוכל גם ככה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה אבל גם לקנות רכב לילד בן 17 רכב ב-80K שעוד מעט מתגייס ולא יוכל לתחזק את הרכב וגם אם אבא שלו ישלם לו טסט, דלק, טיפולים, ביטוחים שעולים כמה אלפי שקלים, תיקונים, בלת"מים וכו' וכו'...זה בזבוז כסף.

כל רכב שישאר ברשותכם 5-6 שנים יאבד מערכו לפחות חצי אז גם אם תתן לו רכב ב-200 אלף ש"ח ובסוף הוא ימכור אותו ב-100 אלף, זה 100 אלף שהלכו סתם.

צריך לקנות לילד רכב ב-30 אלף גג, שיהנה ממנו, שישמור עליו ולא יבלה הרבה במוסך, טיפולים זולים ולא בזבזן דלק ועוד 5 שנים אחרי הצבא שיחליט אם הוא רוצה לקנות רכב חדש מהניילונים או לא.

נכס...ממש לא, אפילו לא קרוב.

תקנה לו דירה..זה נכס שבעוד כמה שנים יוכל לגור בה או למכור אותה בהרבה יותר כסף.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניגמרו הימים שרכבים היו שווים כאן יותר מבתים. ילד בן 17 יסתפק באחלה פיג'ו 206 ידנית 1600 אפילו דגם cc אם הוא ממש רוצה פוזה ואת שאר הכסף מומלץ לחסוך בהתייעצות עם יועץ השקעות.

רכב זו לא מניה ולא השקעה אלא שקיעה!.

רוצים להשקיע יותר נגיד 50 אלף?

לא מבין מה רע בפונטו/פיאסטה/יונדאי i20/פולו/פאביה/איביזה חדשה יחסית מליסינג עם אחריות?

אני בגיל 17 נהגתי על רכב של ההורים ובגיל 23 קניתי את הרכב הראשון שלי מיצובישי לנסר 93' ב 7000 שקל והייתי מרוצה עד הגג ממנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם רכב ב30, אפשר לקנות משהו יותר נורמלי ב50-60 אלף ש"ח שיהיה לו ראש שקט, משהו עם אחריות משומש או חדש אפילו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה אבל גם לקנות רכב לילד בן 17 רכב ב-80K שעוד מעט מתגייס ולא יוכל לתחזק את הרכב וגם אם אבא שלו ישלם לו טסט, דלק, טיפולים, ביטוחים שעולים כמה אלפי שקלים, תיקונים, בלת"מים וכו' וכו'...זה בזבוז כסף.

כל רכב שישאר ברשותכם 5-6 שנים יאבד מערכו לפחות חצי אז גם אם תתן לו רכב ב-200 אלף ש"ח ובסוף הוא ימכור אותו ב-100 אלף, זה 100 אלף שהלכו סתם.

צריך לקנות לילד רכב ב-30 אלף גג, שיהנה ממנו, שישמור עליו ולא יבלה הרבה במוסך, טיפולים זולים ולא בזבזן דלק ועוד 5 שנים אחרי הצבא שיחליט אם הוא רוצה לקנות רכב חדש מהניילונים או לא.

נכס...ממש לא, אפילו לא קרוב.

תקנה לו דירה..זה נכס שבעוד כמה שנים יוכל לגור בה או למכור אותה בהרבה יותר כסף.

אני מסכים איתך, אם אתה שואל אותי - לא צריך בכלל לקנות לילד רכב.

שהאבא יעשה ביטוח לילד על האוטו שלו וינסה להתחשב בו (לרוב, בד"כ גם ככה רוב רכבי המשפחה

נמצאים בבית בערב).

אם הילד רוצה רכב, שילך לעבוד ויחסוך לאחד כזה.

במקרה וההורים יכולים ורוצים, הם יעזרו לו בנוסף ב"לשדרג" לרכב קצת יותר חדש.

בכל מקרה, אנחנו רואים שפה מדובר במקרה שונה, וגם באבא עם כמות משאבים כלכליים גדולה שכניראה

180K לא מהווים עבורו הוצאה גדולה במיוחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אני רואה את ההיסטורית הודעות של פיתח השרשור. זה אותו אחד שפתח כאן כמה שרשורים על קניית מאזדה 3 חדשה במממון מלא והתייעץ לגביי הצבע.

אני מקווה שמדובר בבדיחה לטובתה של המשפחה ולטובתו של הילד.

בקיצור פותח השרשור מי אתה? הילד או האבא? לא הבנתי כל כך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...