Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דירת מרתף + משמיד עכבישים, מה לקנות?

liav12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

אני חי בדירת מרתף, כל פעם יש לי את העכבישונים הקטנים עם הרגליים הארוכות בפינות של הדירה, או את הקופצניים האלו.

ידוע לי שהם לא מזיקים אבל אני רוצה למגר את התופעה..

איזה חומר כדאי ומומלץ?

כמה שפחות ריח אם אפשר :p

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

התכוונתי לשאול אותך עוד בשרשור הקודם, באיזו עיר נמצאת הדירה הזאת? עם כל התופעות שתיארת עד כה התמודדתי בדירת המרתף שעזבתי לאחרונה בכפ"ס - יש מצב שהחלפת אותי שם? :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

על סמך הנסיון האחרון הייתי חושב פעמיים לפני קטילת העכבישים. גם לי זה הפריע בהתחלה, אבל אז שמתי לב שהם חלק חיוני מהמערכת האקולוגית של הדירה: המחסור בסירקלוציית אוויר למשל גרם ללחות גבוהה ולכך שזבובים גדלו מהר מהרצוי בתוך שקיות הזבל, אבל אז העכבישים היו תופסים את הזבובים.

והנה עוד קטע בדירות צמודות קרקע: אמנם כל האזור היה מרוסס מדי תקופה, אבל ג'וקים עדיין היו מוצאים את דרכם אליי מדי פעם... ואז נתפסים ע"י החתולים של בעלי הבית. הם גם היו אמונים על פינוי הגופות של הג'וקים שהתפגרו מהריסוס מול דלת הכניסה.

בקיצור, תן לטבע קצת קרדיט. אם תדביר את העכבישים אתה עלול להביא על עצמך צרות אחרות וחמורות יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סיכוי שאתה קצת מגזים?

כאילו, לי זה לא מפריע אבל זה די מעצבן שיש לך בפינות כל פעם איזה עכבישון קטן

זה לא שהם באמת תופסים לי זבובים בדירה כי אצלי אין. וגם לא חתולים :p

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...