Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון, האם מתאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שווקא הייתי הולך על רכב אחר,הסיבה שכמעט ואין כאלו רכבים בארץ לכן במקרה ותצטרך חלקי חילוף תצטרך לקנות מקורים.

אני הייתי מציע לך ללכת על הפונטו-חיסכונית,אחזקה זולה,עם אמינות טובה.

גטס-פחות חיסכונית אבל אמינה מאוד,נסה לחפש רמות איבזור gls/gli.

פיאט פנדה אם תצליח למצוא במחיר שלך,מדובר על רכב מאוד חיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה, בהחלט נתון שלא ידעתי - ארד מהעניין.

מה לגבי פולקסווגן - פולו ידניות? מהשנים המוקדמות כמו 2002-2003, הבנתי שמדובר ברכב סופר אמין ועמיד.

תודה.

פורסם (נערך)

מנסיון עם 3 פולו ידניות (2002, 2003 ו- 2007 שעד היום במשפחה)-

חסכונית מאוד בדלק אבל קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות במיוחד עלות החלפת רצועות טיימינג (שים לב, רצועות! יש 2 רצועות וכמה מותחנים והחלפה שם עולה בסביבות 2000-2500 שקל במוסך מורשה עם שנתיים אחריות, ועדיף לבצע זאת במוסך מורשה כי ההחלפה שם מאוד מסובכת וטעות עלולה לעלות ביוקר!).

אני לא ממליץ כי שהן מתיישנות מתחילים בעיות (חיישנים, מצערת מתלכלכת מהר, סלילי הצתה ועוד).

בקיצור- קח רכב חדש יותר ואל תתעקש על רכב משנתון ישן!.

ה- 2002 זוועתית מבחינת אבזור, פלסטיקה ותקלות חשמל, ב 2003 החליפו צורה והיא קצת יותר טובה (היו לנו במשפחה את 2 הדורות).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

אנסה לחפש, כרגע הולך על אופציה של 2002 עם 185,000 ק"מ.

ניקח נסיעה ונראה את האבזור,תודה

אגב, מצחיק לראות שביד 2 כל הנהגים על הילוכים הם נשים, זקנים או זקנות :lol:

עריכה אחרונה על ידי Shlomi062
פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש לקנות רכב ישן שחוט ואנוס שיבקר כל יומיים במוסך במקום לחפש איזו יונדאי גטס/פונטו ספייס ממודל חדש יותר אבל אם אתה מתעקש- תהנה. קח בחשבון שצריך להשאיר כמה אלפים בצד ליישור קו ותיקונים עבור כל רכב שתקנה וככל שהוא מתיישן זה רק יעלה.

**ביד 2 תיזהר מסוחרים שמתחזים לכאלו שמוכרים רכבים של זקנים/פנסיונרים/אימהות של דודה/סבתא/סבא/גיס שלהם**

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...