Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה זמן מחזיק החומר הזה? כל כמה זמן צריכים ליישם?

אני מיישם כל חודשיים בחורף. משתמש גם ב- FogX (מונע אדים בצד הפנימי של השמשה) ברכבים בהם מפשיר האדים לא עושה עבודה טובה.

מיכל קטן מספיק לכמה שנים.

פורסם
היי mega

תוך כדי שיטוט באיביי בחיפוש אחר דבר מה נתקלתי בזה:

http://www.ebay.com/itm/Side-Mirror-Shade-Rain-Snow-Visor-Guard-Clear-View-For-KIA-2008-2010-Picanto-/271448302028?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f339461cc&vxp=mtr

ונזכרתי בשרשור שלך. יכול להיות פיתרון די נחמד

תודה אבל שים לב שזה לדגם הקודם של הפיקנטו שלא היה קיים בארץ וגם זה נראה קצת מכוער אבל אם לא אמצע פתרון עדיף שיהיה קצת מכוער אבל בטיחותי, כי באותו יום שיצאתי במבול לנסיעה קצרה הרגשתי שאני בלי מראות ולפתוח חלון במבול ולנגב את המראה זה לא הגיוני וגם למראה הימנית אני לא אגיע.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד לא שמתי אבל עלתה לי שאלה, זה יעזור למראות ?

כי הבנתי שהמים מחליקים מהרוח וזה יותר אפקטיבי במהיריות גבוהות אבל הרוח לא באה במגע עם המראות כביכול. אז כדי לשים בכלל ?

• תוכן חדש...