Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השנה יצא לי כבר לנסוע בגשם הראשון שהיה מבול, ואחת הבעיות שלא מצאתי לה פתרון הוא שנאספות טיפות של גשם על החלונות הצדדים ועל המראות הצדדיות עצמם וכך יוצא שאני בקושי רואה משהו במראות האלה וזה ממש מסוכן, האם לדעתכם מפשיר אדים שקיים אצלי במראות "יעלים" את הטיפות ?

פעם קראתי פה איפהשהו אבל לא מצאתי עכשיו, שיש חומר שמורחים על זכוכית ואז המים לא נדבקים ומיד מחלקים למטה ובעצם אם למרוח את זה על השמשה הקידמית אפילו אין צורך להפעיל וישרים אבל יותר מעניין אותי החלנות צד והמראות עצמם, הוישרים לא מפריע לי, מישהו יודע על איזה חומר מדובר ?

פורסם

אוקיי ומה בנוגע לחומר המדובר ? מישהו יודע, זוכר איפה אני מוצא אותו ?

היה כאן שרשור על החומר הזה, מישהו סיפר שהוא מרח על כל השמשה הקידמית ואז כשירד מבול הוא אפילו לא היה צריך להדליק את המגבים כי בזכות החומר המים באופן כלשהו מיד מחלקים למטה ולא "נדבקים" ולשמשה.

פורסם (נערך)

יש לך קיה פיקנטו חדשה, לא?

בנוסף להפניית אוויר לחלונות כפי שחולגי ציין, לפי המפרט שלה למראות הצד יש הפשרה. נסה להפעיל את הפונקציה.

מנסיון עם קיה סיד 2010 הפונקציה מופעלת יחד עם המפשיר לחלון האחורי.

(עריכה: רק עכשיו שמתי לב שציינת זאת כבר. בכל אופן כן, זה עוזר במידה מסויימת).

לגבי החומר אם אני לא טועה לו קוראים RainX, אבל לא בטוח שזה יעזור מאחר ועל המראות וחלונות הצד זרימת האוויר שונה מאשר על החלון הקדמי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני לא ממליץ לך למרוח חומר כזה על השמשה הקדמית. מהירות פעולת המגבים נותנת לך אינדיקציה לחוזק הגשם. על המראות, מצד שני, כדאי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש לך קיה פיקנטו חדשה, לא?

בנוסף להפניית אוויר לחלונות כפי שחולגי ציין, לפי המפרט שלה למראות הצד יש הפשרה. נסה להפעיל את הפונקציה.

מנסיון עם קיה סיד 2010 הפונקציה מופעלת יחד עם המפשיר לחלון האחורי.

(עריכה: רק עכשיו שמתי לב שציינת זאת כבר. בכל אופן כן, זה עוזר במידה מסויימת).

לגבי החומר אם אני לא טועה לו קוראים RainX, אבל לא בטוח שזה יעזור מאחר ועל המראות וחלונות הצד זרימת האוויר שונה מאשר על החלון הקדמי.

השאלה אם זה עוזר כי בעקרון זה נגיד אדים ואני מתכוון לטיפות מים שנדבקות לחלון צד ולמראה וכתוצאה מכך מעוות ומסתירות את המראה.

KEYSER, לא התכוונתי למרוח על השמשה הקידמית כי המגבים עושים אחלה עבודה, השאלה אם החומר הזה לא יכול להזיק בטווח הארוך לחלונות או למראות עצמם ?

פורסם

על המראות החימום עוזר הרבה נגד אדים וגם קצת נגד הטיפות. אוויר על החלון עוזר רק נגד אדים.

החומר בוודאי לא מזיק לחלונות/מראות עצמם.

פורסם

למראות הצד וחלונות הצדדיים בהחלט כדאי להשתמש בחומר מיוחד אשר מחליק את המיים , יש כל מיני חומרים כאלו , חפש בגוגל , באתר של אוטסטור בטוח צריך להיות חומר כזה . רק כמו שאמרו , לשמשה הקדמית לא כדאי למרוח אותו , שם יש לך את הוישרים שזה אמור להספיק

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

לשמשה הקדמית החומר הכי טוב הוא G1 של GTECHNIQ.

לחלונות הצדדיים ולמראות G5 של אותה החברה.

במוצרים של החברה הזאת משתמשים על רכבים בראלי.

פורסם

ניסיתם את החומרים בצעמכם שאתה מייעצים, אני פשוט רוצה לוודא שזה לא גורם שום נזק בטווח הארוך,

ואשמח לקבל קישור אפילו בפרטי אם אסור מבחינת החוקים בפורום איפה אפשר לרכוש או חנות במרכז/ראשון שמוכרים אותם.

פורסם
שלום,

האם לדעתכם מפשיר אדים שקיים אצלי במראות "יעלים" את הטיפות ?

בכיף אעזור לך, תלווה לי את האוטו שלך לשבוע ואתן לך תשובה, או שאלי פשוט תנסה ???

נוסע בפריוס 2008

פורסם

היי mega

תוך כדי שיטוט באיביי בחיפוש אחר דבר מה נתקלתי בזה:

http://www.ebay.com/itm/Side-Mirror-Shade-Rain-Snow-Visor-Guard-Clear-View-For-KIA-2008-2010-Picanto-/271448302028?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f339461cc&vxp=mtr

ונזכרתי בשרשור שלך. יכול להיות פיתרון די נחמד

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• תוכן חדש...