Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לאנטיס 323 שנת 2004 הרכב משמש אותי בעיקר בסופי שבוע, במהלך השבוע האוטו עומד.

כשאני מניע התנעה ראשונה אני צריך 2-3 לפעמים 5 נסיונות של התנעה עד שהרכב מניע, יש חשמל לא בעיה של מצבר, מניע בלי מזגן בלי רדיו ובלי אורות.

הייתי במוסך, והמוסכניק אמר בבטחון מלא שזה הפלאגים לא נכונים, אחרי הבדיקה הסתבר שיש פלאגים מתאימים והוא לא יודע מה זה יכול להיות.

ההתנעה הקשה רק בהתנעה הראשונה ואחרי זה מתניע בלי שום בעיה.

אולי זה סתם נדמה לי אבל נראה לי שאחרי שסיעות ארוכות כמו חיפה-תל אביב ההתנעה יותר קשה בבוקר למחרת מאשר שאני עושה נסיעות בתוך העיר.

יש למישהו רעיון מאיפה להתחיל מה לעשות ולמי לפנות?

כי זה כבר מתחיל להציק לי כבר, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שמישהו שפתר את הבעיה.

תודה.

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

פורסם

לפני שאתה מניע תכניס מפתח תסובב למצב ON תחכה 6 שניות ואז תנסה להניע. אני חושב שבגלל שהרכב עמד זמן בלי לנסוע אז לוקח זמן למשאבת דלק לעשות הלחץ הנדרש.

פורסם
לפני שאתה מניע תכניס מפתח תסובב למצב ON תחכה 6 שניות ואז תנסה להניע. אני חושב שבגלל שהרכב עמד זמן בלי לנסוע אז לוקח זמן למשאבת דלק לעשות הלחץ הנדרש.

סליחה שלא ציינתי את זה אבל אני אכן מסובב חצי סוויץ וממתין עד שהנורות בלוח השעונים נכבים ורק אחרי זה מנסה להתניע.

פורסם

למרות שאמרת שזה לא בעיית מצבר, עדיין זה נשמע לי כמו בעיית מצבר, תיסע תבדוק אותו. חוץ מזה אולי סטארטר. האמת שיש הרבה סיבות לבעיה הזאת כמו גם התקנה רשלנית של מערכות חשמליות ברכב. אז לך תדע מה עשו לך שם.

פורסם
סליחה שלא ציינתי את זה אבל אני אכן מסובב חצי סוויץ וממתין עד שהנורות בלוח השעונים נכבים ורק אחרי זה מנסה להתניע.

זה לא אמור לעזור, כי המשאבת דלק בלאנטיס מתחילה לעבוד רק בהתנעה ולא עם הדלקת הנורות.

גם לי יש את הבעייה הזו כבר כמה חודשים והיא מחמירה מיום ליום, במוסך לא הצליחו לעלות על הבעייה, אצלי הבעייה החמירה אחרי ניקוי מזרקים (ומצערת).

קבעתי אתמול עם המוסך שמחר אני אגיע שוב, בגלל שהבעיה עכשיו מופיעה בכל התנעה. מקווה מאוד שהבעיה תפתר.

אני עם לאנטיס 2003

פורסם (נערך)
בוקר טוב

מאד יתכן שהמזרקים דולפים, תצרוכת הדלק תקינה?

בנוסף במידה והמזרקים דולפים , מפלס השמן יעלה ותריח ריח חזק של דלק בשמן(לא תמיד)

ניתן לבדוק מזרקים בבדיקת עודפים פשוטה שלצערנו גם אותה יש מלא בעלי מקצוע שלא יודעים לנתח.

עריכה אחרונה על ידי אביב29
פורסם
זה לא אמור לעזור, כי המשאבת דלק בלאנטיס מתחילה לעבוד רק בהתנעה ולא עם הדלקת הנורות.

גם לי יש את הבעייה הזו כבר כמה חודשים והיא מחמירה מיום ליום, במוסך לא הצליחו לעלות על הבעייה, אצלי הבעייה החמירה אחרי ניקוי מזרקים (ומצערת).

קבעתי אתמול עם המוסך שמחר אני אגיע שוב, בגלל שהבעיה עכשיו מופיעה בכל התנעה. מקווה מאוד שהבעיה תפתר.

אני עם לאנטיס 2003

תעדכן בבקשה אם הבעיה תפתר.

יש מישהו שהייתה לו את הבעיה ופתר אותה בהחלפת חיישן טמפ' שיושב בצד ימין של המנוע והוא היה מלא אבנית.

פורסם
בוקר טוב

מאד יתכן שהמזרקים דולפים, תצרוכת הדלק תקינה?

תצרוכת הדלק תקינה.

פורסם

ללאנטיסים יש מחלה אחת זה חיישן זרימת אויר, עלות החלפה של חיישן תואם בסביבות 460 ש"ח זה גם המחירים בחו"ל יכול להיות זאת הבעיה. אני החלפתי פעם, אבל זה היה בזמן שחיפשתי תקלה שהיתה בכלל בתיבת ההילוכים.

פורסם

כמה שנים יש למצבר הזה ?

זה שיש חשמל לא אומר שיש מספיק חשמל להניע. הייתי מתחיל מבדיקה של המצבר, בבקרים מזג האויר הולך ומתקרר מה שמוריד עוד מהיעילות של המצבר.

ויכול להיות שיש צרכן שלוקח אנרגיה מהמצבר במשך השבוע (חוץ מהפריקה הטבעית שלו) .כשאתה מעמיד את הרכב לשבוע שלם תנסה לנתק את המצבר, ותראה אם יש שיפור.

פורסם
כמה שנים יש למצבר הזה ?

זה שיש חשמל לא אומר שיש מספיק חשמל להניע. הייתי מתחיל מבדיקה של המצבר, בבקרים מזג האויר הולך ומתקרר מה שמוריד עוד מהיעילות של המצבר.

ויכול להיות שיש צרכן שלוקח אנרגיה מהמצבר במשך השבוע (חוץ מהפריקה הטבעית שלו) .כשאתה מעמיד את הרכב לשבוע שלם תנסה לנתק את המצבר, ותראה אם יש שיפור.

אני אכן אסע לחשמלאי בזמן שיתפנה לי טיפה זמן, במהלך שבוע הבא אני אנתק את המצבר ואבדוא אם זה עוזר בסופ"ש.

תודה.

פורסם
עדכון: לצערי חזרתי מהמוסך אתמול ללא פתרון:x והבעייה הזו מאוד מתסכלת.

כמה עלה הטיפול שהם עשו? החזירו את הכסף אם הבעיה לא טופלה ?

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין ורציני באזור חיפה ישבצע בדיקה יעלה על התקלה בלי לנחש מה הבעיה?

• תוכן חדש...