Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה גאז 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גאז 2011 ואני צריך לשדרג שנתון ל-2014 הבנתי שבמרס 15 מגיעה גאז חדשה.

מישהו יודע איך זה ישפיע על המחיר של הדגם הישן יותר?

האם כדאי לעשות טרייד עכשיו או פשוט למכור בחוץ למרבה במחיר?

(פתרונות נוספים שאינני חושב/מודע עליהם יתקבלו בברכה).

תודה ושנה טובה לכולם

פורסם

תמיד כשיש הצגה של דגם חדש מחיר השוק של הדגם הישן מושפע מזה. נניח ובעוד שלוש שנים מישהו ירצה לקנות ג'אז משומשת בת שלוש. הוא יראה שב-X ש"ח הוא יכול לקנות ג'אז "צורה ישנה", אבל ב-X ועוד 1000 ש"ח הוא כבר קונה ג'אז "צורה חדשה". ברור לך שרוב האנשים יעדיפו להוסיף עוד קצת כסף לקנות את הצורה החדשה. התוצאה - המחיר של הצורה הישנה יורד קצת יותר.

למה לעשות טרייד אין לרכב כמו הג'אז? זה רכב מעולה, עם שוק חזק מאוד. תמכור לבד, חבל על הכסף שתפסיד בטרייד אין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שממש עכשיו פרסמתי אני מניח שאופציית המכירה עדיפה גם עלי...השאלה אבל האם זאת לא טעות לקנות בתקופה הספציפית הזאת גאז 2014 בדיוק שמתחלף דגם?

פורסם

זאת לא בהכרח טעות, יש לזה גם שני יתרונות משמעותיים -

1. דגם יוצא יהיה בדרך כלל אמין יותר מדגם חדש - כל מחלות הילדות כבר בוצעו, כל הריקולים מבוצעים אצל היצרן ולא בארץ. אתה מקבל את הגרסה הכי בשלה והכי מוצלחת של אותו הדגם מכל השנתונים.

2. על דגם יוצא בדרך כלל יש הנחות משמעותיות שלא יהיו על הדגם החדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...