Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קנייה- הנחה שלא כובדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה טובה נרכשה פריוס 2008. תבוא סקירה בהמשך אחרי שנלמד את האוטו.

הפוסט הזה מתייחס לבדיקת הקנייה. בהמלצת איתמר הורדתי קופון הנחה 15 אחוז שמפורסם באתר של קומפיוטסט.

בשעה 9 התייצבתי קומפיוטסט אשדוד, הפקידה טוענת שהם לא מכבדים את השובר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ביקשתי שיחה עם מנהל הסניף, אני מראה לו שהשובר מפורסם באתר של קומפיוטסט ללא הגבלה לסניפים מסוימים. לא עוזר שאני מראה לו שהוא נכלל ברשימת הסניפים באתר הבנאדם בלוק, לא מכבד את הקופון וזהו, אני זכיין ולא מחויב.

בשורה התחתונה, שני טלפונים ומשם אני ממשיך לסניפים בנס ציונה, שם כיבדו את הקופון. שילמתי 510 ש״ח במקום 600, יצאה בדיקה טובה וקניתי את הרכב.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
בהחלט מעצבן אך רק הנסיעה מאשדוד לנס ציונה עלתה לך יותר.

אני הייתי מנסה להשיג את ההנהלה של קומפיוטסט ומתלונן.

שוחחתי עם ההנהלה של קומפיוטסט לפני שנסעתי, לא עזר.

הנסיעה מאשדוד לנס ציונה ממש לא עלתה לי יותר מ 90 ש"ח , עלתה אולי 30 ש"ח, (רכב היברידי כזכור). וגם אם הייתה עולה לי יותר, הייתי מוכן לשלם בשביל העיקרון.

תחשוב על המכון שפיספס 510 ש"ח בשביל בדיקה מסכנה של חצי שעה, הוא המפסיד האמיתי כאן. מה גם שכשהייתי שם המקום היה ריק, לך תבין.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אתה צודק בהחלט.

באופן אישי אני הייתי מדיר את רגלי מכל הרשת ולא נותן להם את הכסף שלי בסניף אחר.

מעניין מה הסכום ששאר מכוני הבדיקה באזור לוקחים על בדיקת רכב לקניה.

פורסם

רכב מקבוצת רישוי 4 ? אני בדקתי פריוס 2008 לפני כ 3 חודשים אולי קצת יותר , בדקתי בקומפיוטסט ראשון לציון , היה לי קופון מהאינטרנט והבדיקה עלתה 450 ש״ח , במקום 500 ש״ח , למה מראש דרשו 600 ?

פורסם
רכב מקבוצת רישוי 4 ? אני בדקתי פריוס 2008 לפני כ 3 חודשים אולי קצת יותר , בדקתי בקומפיוטסט ראשון לציון , היה לי קופון מהאינטרנט והבדיקה עלתה 450 ש״ח , במקום 500 ש״ח , למה מראש דרשו 600 ?

היי ISCO קודם כל תודה על היעוץ, אני כרגע לומד את הרכב, לגבי המחיר כנראה שהחליטו ש 600 זה יותר טוב מ 500. אולי הם מתאמים ביניהם, מי יודע ?

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...