Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה: סט פנסי לד אחוריים ל-VW GOLF דור 6 , בעיצוב GOLF R STYLE

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום .

חבר טוב שלי מוכר סט פנסים אחוריים לגולף דור 6 , הפנסים הם פול לד בעיצוב מהדגם החזק של גולף R מאותו הדור .

אני מפרסם את ההודעה הזו פה בשבילו מכיוון שהוא אינו רשום בפורום .

את הפנסים האלו הוא קנה פה בארץ בחנות שיפורי רכב , הפנסים הם בעלי תקן ישראלי מורשה ועוברים טסט .

הוא נסע איתם פחות מחצי שנה , והפנסים במצב כמו חדשים , בלי שריטות ובלי שום נזקים , כל הלדים דולקים ותקינים .

הסיבה שהוא מוכר אותם פשוטה , הוא החליף את הגולף שלו לגולף חדשה דור 7 , ועקב כך נסע שוב לחנות השיפורים ממנה קנה את הפנסים ושם פירקו לו את הפנסים האלו והרכיבו את הפנסים הרגילים בחזרה .

כמובן שהוא מוכר את הפנסים האלו במחיר נמוך יותר מאשר רכש אותם בחנות .

הפירוק של הפנסים הסטנדרטיים האחוריים וההרכבה של הפנסים האלו שלמכירה , ממש עבודה פשוטה וקלה , אני בעצמי ראיתי את זה , פעמיים .

אז לאלו שמעוניינים לשדרג את המראה האחורי של הגולף 6 שלהם (ותאמינו לי , עם הפנסים האלו , הגולף 6 ניראת פשוט פצצה מאחור , זה ממש משנה את המראה האחורי של הגולף 6 מאחורה) , נא לפנות לחבר שלי , קוראים לו רומן , בנייד 054-575-5516 .

IMG-20140905-WA0000.jpgIMG-20140905-WA0001.jpgIMG-20140905-WA0002.jpgIMG-20140905-WA0003.jpgIMG-20140905-WA0004.jpg

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקפצה .

וגם מצאתי עוד שתי תמונות כאשר הפנסים עוד היו מורכבים על הגולף של חבר שלי , האחת ביום והשנייה בלילה , תהנו :wink:

117a3d4s-480.jpgaafa3d4s-960.jpg

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...