Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים.

הרכב שלי מסוג SEAT IBIZA 2012 TSI DSG7 - REFFERENCE

בכל מעבר בין הילוך להילוך (1 ל2, 2 ל3, וכו') יש קפיצה מאוד חזקה של ההילוך אשר גורם לי לחשוש לנהוג לפעמים.

בכל מעבר האוטו קופץ מאוד חזק, חשוב לציין שבעקבות הקפיצות הללו אני נוהג מאוד מתון ובזהירות כי אני מפחד מאוד לשבור את הגיר.

לא נעשה שינוי בקלאצ' או באיזור הגיר ולא אופסה תוכנת הגיר במחשב הרכב.

האם זה באחריות? ואם קניתי את הרכב בחברת "אלדן" במרץ האחרון אכן יש לי אחריות לגבי טיפול של הגיר?

מה הבעייה ומה האפרויות לטיפול ולתיקון, מחר אלך למוסך ולפיכך לא רוצה להגיע למוסך "עיוור" ושלא עשיתי שיעורי בית בנושא.

אשמח לתשובות מכם.

המון תודות, שבוע טוב.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

לגירים אוטומטים של DSG משנתון 2012 יצא RECALL בזמנו להחלפה של מוח הגיר, והחלפת המצמדים הכפולים. לי אישית החליפו את שניהם במוסך מורשה שחר מוטורס. במידה וברכב שלך לא עשו זאת יש לעשות זאת במסגרת ה RECALL. זאת תוכל לבדוק בכל מוסך מורשה יבואן ע"י מסירה של מספר לוחית רישוי. כמו כן על גירים אלו קיימת אחריות ל 5 שנים. גש למוסך לבדיקה. בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...