Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות ביאריס 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה יאריס 2012

אני רוצה להחליף את כל נורות הרכב ללדים חוץ מתאורת הדרך

מישהו יכול למצוא לי בדיוק איזה סוגי נורות יש לי ברכב ?

של הפנסים האחוריים

אור רוורס, אור ברקס+דרך, ווינקר

תודה מראש !!

פורסם

בדוק בספר הרכב, זה אמור להיות רשום בעמודים האחרונים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בדוק בספר הרכב, זה אמור להיות רשום בעמודים האחרונים.

איתמר

זה הספר זה מה שכתוב.. אבל אני לא יודע איזה סוג נורות אלו

תסתכל בכל מה שמסומן באדום תמצא לי אפילו סתם קישור שאני ידע את השם

תודה !!!20140920_122354.jpg

פורסם

אוי גוועלד. כל כך היה קשה לרשום את כל הנורות כמו נורה H? :roll:

אולי בספר הרכב באנגלית תהיה פחות פלצנות, בדקת שם?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אוי גוועלד. כל כך היה קשה לרשום את כל הנורות כמו נורה H? :roll:

אולי בספר הרכב באנגלית תהיה פחות פלצנות, בדקת שם?

חחחחחח בדיוק כמו העברית רק מתורגם לאנגלית.. אלך מחר לסוכנות טויוטה שיפתרו את התעלומה ואעדכן פה לכל המתעניינים שהיו ויהיו

פורסם

אין מה לגשת למוסך, הגישה לנורות האחוריות צריכה להיות די פשוטה. פרק את המכסה של אחד הפנסים האחוריים (הגישה צריכה להיות מתא המטען) שלוף אותן, צלם וגש לחנות אביזרי רכב / העלה את התמונות לכאן ונאמר לך מה צריך להזמין.

איתמר

פורסם
אין מה לגשת למוסך, הגישה לנורות האחוריות צריכה להיות די פשוטה. פרק את המכסה של אחד הפנסים האחוריים (הגישה צריכה להיות מתא המטען) שלוף אותן, צלם וגש לחנות אביזרי רכב / העלה את התמונות לכאן ונאמר לך מה צריך להזמין.

איתמר

אני יודע פירקתי אותן.. אבל בכל מקרה אחת מהן נשרפה לי והמוסך של המשפחה שלי ככה ש.. הכל הם עושים לי

ועל הדרך אני יברר את הכל כדי שלא יקרה מצב שתישרף לי נורה (:

• תוכן חדש...