Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסבר אפשרי נוסף :

פותח השרשור Shezif צירף בראש השרשור קישור למנורה המדוברת :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA2Z90ZU6455&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-AT+-+Car+Electronics+Accessories-_-Kalawa+Trading+Co.++Ltd.-_-9SIA2Z90ZU6455

מי שקורא שם באנגלית מבין שמצויין בפירוש : [h=1]Philips style - Note:This is not Philips,just Philips style .[/h]יעני , "סגנון" פיליפס , מן הסתם חיקוי זול ואולי מכאן ההסבר.

פורסם

אני לא רואה שום קישור מצורף.

ומה הקשר לרכב, שהחלפת את הנורות המקוריות שלו בנורות אחרות? :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהרבה מקרים יוצא לי להבחין באנשים שמדליקים את אורות הדרך לפני שהם מתניעים את הרכב. טעות. קודם תתניעו, לאחר-מכן תדליקו אורות.

לפני דימום מנוע לכבות את האורות ושאר צרכני הש"חמל.

פורסם

אם הלינק צורף אוטומטית ע"י VigLink זה לא אומר שזה המוצר שהוא קנה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בהרבה מקרים יוצא לי להבחין באנשים שמדליקים את אורות הדרך לפני שהם מתניעים את הרכב. טעות. קודם תתניעו, לאחר-מכן תדליקו אורות.

לפני דימום מנוע לכבות את האורות ושאר צרכני הש"חמל.

טוב לדעת ... באמת לא הייתי עושה כך . תמיד קודם הייתי מדליק ורק אחר כך מניע את הרכב.

הסבר אפשרי נוסף :

פותח השרשור Shezif צירף בראש השרשור קישור למנורה המדוברת :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA2Z90ZU6455&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-AT+-+Car+Electronics+Accessories-_-Kalawa+Trading+Co.++Ltd.-_-9SIA2Z90ZU6455

מי שקורא שם באנגלית מבין שמצויין בפירוש : Philips style - Note:This is not Philips,just Philips style .

יעני , "סגנון" פיליפס , מן הסתם חיקוי זול ואולי מכאן ההסבר.

לא אחי , רכשתי מ - powerbulb שהוא אתר אמין מאוד.

אם הלינק צורף אוטומטית ע"י VigLink זה לא אומר שזה המוצר שהוא קנה.

איתמר

בהחלט.

אחרי ביקור במוסך, נשרף הסליל של האור מעבר ... נפרדתי מהמנורה הזאת לטובת זבל סיני שעושה 100% דאווין (מסתבר שאין חנות שמוכרת מנורות באיכות בשעה 08:00 בבוקר בפתח תקווה)

אולי בעתיד אחזור שוב לפיליפס.

תודה לכולם על העזרה!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
תקנה מיצובישי ואז כשכל יומיים נשרפת מנורה אחרת תגיד תודה שאצלך זה פעם בארבעה חודשים.

או לחילופין ללכת לחשמלאי לאיתור התקלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...