Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות ברכישת רכב ראשון בתקציב של עד 25 אלף

maccabit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום , מאחר והגיע הזמן בגיל 26 לרכוש רכב ראשון (וגם כי אני ממש קרוב לדקור איזה נהג אוטובוס)

מכיוון שאין לי ולו מושג קלוש בנושא רכבים משומשים מבקש התייעצות לגבי סוג הרכב המשתלם ביותר בשבילנו

אז ככה זקוק לרכב שנתון 2006 ומעלה עם צריכת דלק נמוכה, נחשב אמין , שיתמודד בכבוד עם העליות של חיפה ,

ויכול להתמודד עם נסיעות בין עירוניות של שעה , שעה וחצי על בסיס יומי (כאשר אני ימצא עבודה).

כמו כן עדיפות לרכב שלא מאבד ערך מהר מדי מכיוון שלאחר שאני אמצא עבודה בתחום שלי מתכנן להשתדרג ברכב בתווך של שנה שנה וחצי .

תודה מראש לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום וברוך הבא לפורום.

שמירת ערך אין היום לאף רכב, שכח מיזה. אתה הולך לנסוע המון לפי מה שאני מבין, אז אתה צריך לחפש רכב חסכוני בדלק,

שהביטוח שלו יחסית לא יקר והכי הכי חשוב שטופל כראוי.

אני הייתי הולך לכיוון של פיאט פונטו ספייס/סקודה פאביה/סיאט איביזה עם גיר רגיל.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך המון בחיפושים.

בהצלחה,

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום תודה , קראתי את המדריך דבר ראשון כשמצאתי את הפורום

פשוט בחיפוש אחר הרכב באתרי יד 2 הלכתי לאיבוד בין מגוון הדגמים

ולכן אשמח לקבל עוד דגמים לבחינה

שכחתי לציין שהרכב חייב להיות אוטומט כי לבת זוג אין רשיון ידני

עריכה אחרונה על ידי maccabit
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאף רכב אין בעיה לנסוע כמות זמן מסוימת,ירידת ערך בתקציב שלך לא תהיה גדולה כמו לרכב חדש יחסית,אבל תהיה ככה השוק היום.

חפש יונדאי גטס ברמות איבזור GLS/GLI-אמין מאוד,יתסדר טוב בחיפה,אחזקה לא יקרה.

יש גם את האחותה הגדולה יותר האקסנט,גם מאוד אמינה,מרווחת ובעלת תא מטען גדול יותר,יש כאלה גם עם מנועי 1.6 אם תמצא מעולה,ה1.4 לא הכי זריז וגם לא הכי חסכוני אבל כמו הגטס מאוד אמין,לפעמים כדאי לוותר מעט על החיסכון אבל לקבל רכב אמין.

דייהטסו סריון 2007,גם רכב אמין החיסרון שבתקציב שלך רובם יהיו יוצאי השכרה/ליסינג כניראה אם עם ק"מ גבוהה אבל שווה לבדוק.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו ספייס אוטומטית, אם תמצא את הדגם עם ה 80 כ"ס ובמצב טוב- הרווחת. לגיסי היתה כזו והוא היה מאוד מרוצה ממנה, היתה אצלו כ 80000 ק"מ ולא היו בעיות מיוחדות (לפני זה היא היתה בליסינג), חסכונית בדלק, אחזקה זולה והרכב מרגיש דיי זריז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שם המשחק הוא סבלנות. לא קונים רכב בלחץ, חכה בסלנות עד שתמצא את המציאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב 25,000 ש"ח אתה כבר מגיע למגאן II משנת 2008.

שמירת ערך לא תהיה לך איתה (עם שום מכונית בעצם), אבל זו מכונית אוטומטית חסכונית מאוד, אפילו יחסית לקטנות ממנה, נוחה, בטוחה ולא מפחדת משום נסיעה.

חפש אחת עד יד 2, מידיים פרטיות (לא ליסיניג, הן ממש לא מאובזרות) עם הסטוריית טיפולים מלאה, תן עדיפות לאחת שטופלה כל ימיה במוסכי הרשת של היבואן, כך רק בחשבון שהחלפת רצועת טיימינג זה סיפור יקר (פעם ב 4 שנים, אאל"ט), אז חפש אחת שעברה טיימינג לאחרונה, שוב רק במוסכי רשת רנו.

בהצלחה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דב, הבחור מחפש סופר מיני...לא משפחתית.

אם בכל זאת תחפוץ נפשו ברנו מגאן יש לי חבר טוב שמוכר מגאן 2008 סדאן 1600 אוט' יד ראשונה עם 80000 ק"מ, פרטית לחלוטין, אם מישהו מעוניין אני אעביר לו את הטלפון בפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, איתמר, ראיתי. עדיין המשפחתיות האלה יותר חסכוניות מהרבה מכוניות מיני אוטומטיות ובסה"כ מקבלים תמורה הרבה יותר טובה לכסף...

(קיה פיקנטו אוטומטית 2013 אוכלת דלק כמו המגאן האוטומטית שלנו, אז מה עדיף?)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים איתך שהקיה לא חסכונית בדלק, אבל תחזוקה של משפחתית בטיפולים/ביטוח/טסט/חלקים (מן הסתם רכב ישן מתבלה בלי קשר לק"מ/יד) יותר יקרה מאשר תחזוקה של מיני/סופר מיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיקנטו לא מצטיינת בצריכת דלק אלא בדברים אחרים,אבל אם אתה משווה מיני רובוטית אז אין מה להשוות.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...