Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום נכבדים.

לא הצלחתי לבצע חיפוש בפורום, לכן אשאל את השאלה פה:

יש לי פג'ו 306 שנת 2001 ידנית (1400). יש לי נזילה מהרדיאטור. קורה מצב שיש רטיבות מתחת לשטיח שמתחת למושב הנוסע ליד הנהג.

הבנתי שיש אפשרות לבטל איזה רכיב, וכתוצאה מכך לא יהיה לי חימום בחורף. מישהו יודע להסביר לי במה מדובר?

כמו כן, ברצועת הטיימינג ישנם חלקים שהם מעט בלויים, אך רוב הרצועה תקינה וחזקה. הומלץ לי ע"י המוסכניק (מוסך עדן מינץ בבאר שבע) להחליף הרצועה.

הוצע לי מחיר של העבודה על שני החלקים הללו בסך 800 ש"ח. מחיר סביר בהתחשב בעבודה וחלקים כולל מע"מ?

אשמח לתשובתכם, תודה!

פורסם

ניתוק רידאטור פנימי לא אמור לעלות יותר מ 100 שקל , אגב לא בטוח זה בריא למערכת הקירור .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

הבנתי לגבי מחיר הרדיאטור הפנימי. יש לך אלטרנטיבות?

ואגב יכול להיות שרוב הסכום בהצעת המחיר שהוא הביא לי הולך על החלפת רצועת הטיימינג, יכול להיות?

פורסם (נערך)

אל תדחה את החלפת רצועת הטיימינג. צריך להחליף את הרצועה ביחד עם המותחן. רצוי להחליף באותה הזדמנות גם משאבת מים בהתאם למצב ולקילומטרז'. לא נוח לנסוע בחורף ללא חימום אבל אם אין לך מספיק כסף לתיקון ...

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם
אל תדחה את החלפת רצועת הטיימינג. צריך להחליף את הרצועה ביחד עם המותחן. רצוי להחליף באותה הזדמנות גם משאבת מים בהתאם למצב ולקילומטרז'. לא נוח לנסוע בחורף ללא חימום אבל אם אין לך מספיק כסף לתיקון ...

תודה על העדכון. הרכב עם 200,000 קמ"ש, הוחלפה משאבת מים לפני כשבועיים.

אגב למה צריך להחליף גם משאבת מים וגם רצועת טיימינג בו זמנית?

פורסם
תודה על העדכון. הרכב עם 200,000 קמ"ש, הוחלפה משאבת מים לפני כשבועיים.

אגב למה צריך להחליף גם משאבת מים וגם רצועת טיימינג בו זמנית?

לא צריך להחליף יחדיו , אם מש' המים מונעת ע''י רצועת התזמון חוסכים את העבודה של להחליף כל פריט בנפרד.

בדוק עם המוסך מה הוא מחליף האם רצועה בלבד או שבהצעת המחיר כלול גם מותחן הרצועה .

לגבי רדיאטור חימום פנימי הניתוק שלו לדעתי אינו צעד חכם מכיוון שכמויות האדים שיצטברו לך בחורף על השמשה הקידמית בזמן נסיעה עם חלונות סגורים בגשם לא יאפשרו לך לראות כמו שצריך .

וכולנו יודעים שאין זה נכון להתחיל לנגב את השמשה מאדים כל חצי דקה בעזרת היד בזמן הנסיעה .

פורסם

אדים על השמשה מצטברים בעקבות הפרש הטמ"פ , קר בחוץ וגופך נושף אוויר חם. אם אין לך בעיה עם קור , אוויר קר בחורף גם יבטל את הצטברות האדים

פורסם

אני חושב שכרגע אני אבטל את הרדיאטור הפנימי, ובעוד כמה חודשים אוכל כבר להחזיר לחיים את הרדיאטור הפנימי.

תודה על התגובות לכולם, עזרתם הרבה,כמו תמיד. :wink:

• תוכן חדש...