Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לאחרונה אני נתקל המון במקרים האלו, שבו אתה לא מצליח לנסוע יותר מ60 קמ"ש, אין אפשרות לעקוף מצד שמאל ויוצא מצב שאתה תקוע בנתיב ימני, בכביש מהיר, כל שניה גז ברקס.

מה זה הדבר הזה?

ואין סיבה מוצדקת הנראית לעין. סתם אנשים שיושבים בתוך האוטו עם מזגן ונוסעים כמו סבתא בנתיב הימני שצריך לזרום.

פורסם

צריך ללמוד לנהוג ללא עצבים, במקום כל שניה גז ברקס - מגדילים מרחק, נהנים מהמזגן ונוסעים ברוגע עם מוסיקת רקע נעימה. כאשר מתאפשר, עוקפים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום חברים, לאחרונה אני נתקל המון במקרים האלו, שבו אתה לא מצליח לנסוע יותר מ60 קמ"ש, אין אפשרות לעקוף מצד שמאל ויוצא מצב שאתה תקוע בנתיב ימני, בכביש מהיר, כל שניה גז ברקס.

מה זה הדבר הזה?

אז תאט ל 40 למשך 20-30 שניות, סחוט מצערת ותשתלב יחד עם כל עדר השפויים בשמאלי.

פורסם

אני לא בטוח אם השרשור הזה נפתח בציניות או לא.

במידע ולא, פשוט תעקוף בזהירות את הרכב האיטי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אז זה אתה שמסנוור בנתיב ימני????

מה אכפת לך שאני שם קרוז קונטרול על 60??? הרי זה נתיב ימני...

ממהר לאנשהו? תעקוף!!!

בנימה אישית, אני מכוון קרוז על 80 ונוסע בצורה רגוע בימני, בסוף יום עבודה עמוס ומלא לחץ.

ושיתפוצץ העולם. מי שממהר שיעבור לשמאלי.

פורסם

אתה יודע מה יותר מעצבן?

כשזוחלים בנתיב השמאלי ועוקפים מהימני.

קורה המון בכביש 2.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה קורה בערך בכל כביש ^

מי שזוחל בימני שיבושם לו, כל עוד יש אפשרות לעקוף הכול טוב ויפה ואין לי בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה לא? נוסע בנתיב הימני להנאתי תוך כדי דיבור בדיבורית או עם בת הזוג לצידי או סתם עם חבר, או פשוט שומע מוזיקה, לא ממהר לשום מקום.

מה רע בזה? לא מתאים לך - תעקוף.

קורה לעתים שאני נוסע בבין עירוני בנתיב ימני על 90. כולם עוקפים אותי מכל הצדדים על 110-120 מינימום. אני לא ממהר לשום מקום. אז מה, אסור לי לנסוע יותר לאט? להזכירך בכביש מהיר המהירות המינימלית הינה 55, כך ש60 זה בסדר.

פורסם

אם אתה מדבר על נסיעה בבינעירוני או כביש מהיר או כביש שאתה יכול לנסוע בו על 90 וצפונה בכיף ויש מישהו שנוסע על 60 ומטה...כן זה יכול להרגיז.

מצד שני אין הגבלת מינימום, הנתיב הימני נועד לאנשים כאלה שלוקחים את הזמן ונהנים.

ההצעה שלי אליך היא:

קח נשימה, שים שיר שאתה אוהב, תשען אחורה, תחייך ותהנה מהדרך.

אתה ממהר? צא כמה דקות לפני כי זאת הסיבה שיש הרבה תאונות. אנחנו ישראלים וכולנו חוטאים בזה, אבל זה לא שווה את הכעס ואת השיער המאפיר מכל העצבים, גם ככה אנחנו חיים במדינת סיר לחץ, לפחות נהנה מהדרך.

ואל תשכח שיש נתיב שמאלי :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הגענו לרמה של חו"ל , נוסעים בשמאלי לאט ועוקפים מימין... לפעמים הייתי רוצה שכל הנהגים היו כמוני , ככה לא היה פקקים - נוסע בכביש מהיר 100 קמ"ש לא פחות גם בבוקר אם מתאפשר.

Tuning:lol:

פורסם

עם כל הכבוד - אחד הדברים המסוכנים הוא הפרש מהירויות בין רכבים על הכביש. לכן מי שזוחל - גם בנתיב הימני - מסכן את התנועה. אפילו מי שמגיע מאחוריו במהירות המותרת עלול להזקק לבלימה חדה יחסית ולגרום לתאונה. בהחלט אין מקום לזחילה כאשר תנאי הדרך וכלי הרכב מאפשר נהיגה במהירות המותרת והתואמת לקצב התנועה השוטפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...