Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

מדובר במיצובישי סופר לנסר 97 גיר ידני.

יש לי בעיה שאני ממש מתקשה לפתור אותה והשתגעתי ממנה ומקווה שאנשים מומחים יכולים לעזור לי באמת ולהגיד לי מה לעשות בדיוק ולא לנחש מן הסתם.

הבעיה היא כשאני מעביר הילוכים אני שומע רעש כזה החלקה.

ההחלקה הזאת מתבצעת לפעמים לא תמיד בין מעבר ראשון לשני ירידה משני לראשון או בין ניוטראל לראשון או בין שני לשלישי.

ההחלקה הייתה לי בגיר הקודם בין מעבר משני לשלישי. החלפתי גיר והתופעה גדלה.

הלכתי לכמה מוסכים ושגעו אותי יותר כל אחד אומר משהו אחר. מישהו אומר בעייה בגיר והשני בעייה בקלאץ' ואחר אמר בעייה בבוקסות בידית שגם החלפתי אותם והידית הפכה גם לכבדה.

מקווה מכל הלב שמישהו מומחה יעזור לי בכדי להירגע.

רוצה לציין ששמו לי קלאץ' חריטה לא חדש שעבד על שני גירים.

תודה מראש

פורסם

מה זה רעש של החלקה? וקלאצ' משומש? היית משתמש בקונדום משומש? מה זה קלאצ' חריטה?

מכל מה שאתה מתאר נראה לי שאתה צריך מוסכניק אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אם אני מחליף קלאץ' אז הבעייה נעלמת לגמרי?

הרעש המחליק הזה לא ייתכן מדבר אחר גיר למשל או ידית הילוכים?

עריכה אחרונה על ידי sasa_204
פורסם

מחר אני מחליף מצמד חדש ואעדכן אותכם לגבי הבעיה.

יש לי שאלה אחרת לגבי ידית ההילוכים אני החלפתי בוקסות של סובארו כי לא קיים להיום בוקסות של מיצובישי אבל מה הידית הפכה לכבדה.

איך אפשר להפוך אותה לחלקה. אמרו לי עם השימושים תהיה טבעית האם זה נכון? מה צריך לעשות?

פורסם

מה צריך לעשות? להפסיק עם הקומבינות. אין דבר כזה שלא קיים, בטח שלא בוקסות שידועות כמתבלות.

עניתי לך גם בהודעה הפרטית, חוץ מקלאצ' חדש תחליף גם טסת לחץ ומיסב. על הדרך הייתי מוודא שגם גלגל התנופה תקין ולא מעוות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גלגל תנופה עשיתי לו לפני שבועיים חריטה וגם מחר אני עושה עוד פעם שיתאים לקלאץ החדש.

אבל העניין של ידית ההילוכים לא יודע מה הבעיה בה האם בוקסות או משהו אחר היא הייתה זזה בחופשיות אבל לא עוברת להילוך לבד.

עכשיו שחחלפתי בוקסות של סובארו יש הכבדה בידית שבקושי זזים אותה.

מה צריך לעשות שתהיה העברהת הילוכים חלקה?

פורסם

שלום

סופר לנסר 97 ידנית.

ידית ההילוכים לא יושבת טוב בהילוך. לדוגמא אם אני מעביר לראשון ומסתכל על הידית היא נראת בהילוך שלישי או אם אני שם הילוך שני נראת שלישי.

למה זה קורה ומה צריך להחליף כדי שכל הילוך הידית תישב במקום שלה?

- ברכבים אלו נהגתי והעברתי הילוכים וההעברה הייתה חלקה לא נתקעת במשהו תוך ההעברה. אצלי הפוך לא חלקה במיוחד וגם מרגיש שהידית נתקעה במשהו.

מה כאן לא בסדר מה צריך להחליף בדיוק?

רוצה לציין שהחלפתי אתמול מצמד חדש.

תודה לעוזרים

פורסם

ברכב שלך יש שני כבלים היוצאים מידית ההילוכים עד למנופי השלוב בגיר.כבל אחד בורר בין זוגות ההילוכים (שמאלה ימינה) והכבל השני בורר את ההילוך הנבחר(למעלה למטה).על מנת שיהיה שילוב חלק,שני הכבלים חייבים לעבוד בתאום מושלם.מכיוון שציינת שיש חופש רב יש לבדוק :

שהבוקסות גומי בקצוות הכבלים לא התפוררו,שהכבלים מורכבים כראוי ושריבוע האוקולון הקטן שמחליק על הסלקטור אכן קיים.

פורסם
מתי החלפת שמן גיר?

הילוך שני זה למטה אז זה יכול להראות שלישי שזה למעלה?

הרכב חדש אצלך?

החלפתי שמן גיר לפני שבוע.

רכב שלי כמו חדש מטופל בזמן לא משאיר לו דבר חסר או לא תקין מחליף בזמן.

אם אני שם הילוך ראשון הידית זזה כאילו שמתי שליש אבל נוסע בהילוך ראשון אין בעיה.

וגם מרגיש חריקה בגיר רעש כזה בהעברת הילוכים בין ניוטראל לראשון. בין ראשון לשני. בין שני לשלישי. שגם שומע רעש בידית בעת העברת הילוכים.

לא יודע האם הבעייה בעיית בוקסות בידית או משהו אחר.

פורסם
ברכב שלך יש שני כבלים היוצאים מידית ההילוכים עד למנופי השלוב בגיר.כבל אחד בורר בין זוגות ההילוכים (שמאלה ימינה) והכבל השני בורר את ההילוך הנבחר(למעלה למטה).על מנת שיהיה שילוב חלק,שני הכבלים חייבים לעבוד בתאום מושלם.מכיוון שציינת שיש חופש רב יש לבדוק :

שהבוקסות גומי בקצוות הכבלים לא התפוררו,שהכבלים מורכבים כראוי ושריבוע האוקולון הקטן שמחליק על הסלקטור אכן קיים.

אני שמתי בוקסות של סובארו אבל הידית הפכה לכבדה בקושי זזים אותה. החלפתי אותם אבל לא לבוקסות מקוריות.

בוקסות לא מקוריות יכולות לעשות כל הבלאגן שאני מתאר?

מה זה ריבוע האוקולון הקטן שמחליק על הסלקטור אכן קיים? האם אני יכול לבדוק בעצמי שזה קיים?

• תוכן חדש...