Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן II שנת 2004

Amirst1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי לחבר שאני מחפש רכב והוא הציע לי את המכונית שלו, באופן מפתיע הנתונים ממש מעניינים ואשמח לדעת מה אתם חושבים.

מדובר רנו מגאן II שנת 2004 מנוע 1.6 , שהוא רכב לפני 3 שנים לאשתו , הוא יד 2.

על הרכב 100K ק"מ בלבד מטופל במוסך אחד כל השנים עם תיעוד, ב 3 שנים שהרכב אצלו הרכב עבר רק 20K ק"מ !

הרכב שמור קוסמטית פנימית וחיצונית, ואין שום ליקוי ברכב פרט לבעיה באיזה חלון אחורי (לא התעמקתי)

הוא לא פרסם את הרכב למכירה אבל אמר לי שאם אני רוצה הוא ימכור לי אותו במחיר של יד2 , סביב 9-11 אלף..

האם לחטוף? אם יש תיעוד של כל הטיפולים עדיין ללכת לעשות בדיקה?

האם זה אותו גיר בעייתי כמו בסיטרואן? כמה צריכת דלק לצפות?

תודה

פורסם

קודם כל תבדוק מתי עשו טיימינג כי הוא עולה כמו חצי אוטו.

האוטו נוח, מאובזר ובטיחותי אבל יקר לאחזקה (אם אתה עושה אותה כמו שצריך. אם לא תעשה כמו שצריך היא תעלה עוד יותר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעל הרכב לא זוכר שעשו טיימינג, עשיתי סיבוב ברכב והוא נוסע סבבה.

ע"פ הרישיון, בינואר 2013 בטסט היה לרכב 101K קמ' , היום הוא עומד על 105K ק"מ..

הרכב נוסע מעט מאוד והבעלים עושה טיפול רק לפני טסט כדי לעבור..

ביום ראשון אקח את הרכב למוסך שאני מכיר ומאמין בו כדי לבדוק עוד ליקויים (אם יש ) ברכב ולשמוע את החוות דעת המוסכניק..

• תוכן חדש...