Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך קצת ידיים טובות וידע אולי אני אצליח להדריך אותך איך לעקוף את הקודן. אם הרכב היה רכב ליסינג/חברת השכרה?תוכל לצלם את הלוח מקשים או להגיד איזה חברה הוא?

פורסם
אם יש לך קצת ידיים טובות וידע אולי אני אצליח להדריך אותך איך לעקוף את הקודן. אם הרכב היה רכב ליסינג/חברת השכרה?תוכל לצלם את הלוח מקשים או להגיד איזה חברה הוא?

תודה, אני אגרור לחשמלאי.

מקווה שזה רק מצבר.

אעדכן מחר

פורסם

הבחור ממסי הצליח להניע את האוטו אבל האוטו נכבה אחרי פתיחת אורות.

זו בעיה של מצבר?

מישהי יודע אם באוטו דיפו מחליפים מצבר וולטה לחדש במסגרת האחריות?

הבחור בממסי "הפחיד" אותי שיחליפו למצבר משומש שלא יחזיק יותר מחודש.

פורסם (נערך)
מישהי יודע אם באוטו דיפו מחליפים מצבר וולטה לחדש במסגרת האחריות?

הבחור בממסי "הפחיד" אותי שיחליפו למצבר משומש שלא יחזיק יותר מחודש.

הבחור מממסי רוצה למכור לך מצבר.

אבל הוא לא מטעה לגמרי. המדיניות לא אחידה. לפעמים מקבלים חדש, לפעמים מקבלים משופץ. לדעתי, זה תלוי גם בספק, גם במותג, וכנראה גם בכמה שהמצבר התקול קרוב לסוף האחריות שלו. (כלומר, מצבר שקרס אחרי חודש מהקניה, והלקוח יקבל במקומו איזו גרוטאה בת שנה וחצי, יגרום וודאי ללקוח לעגמת נפש יותר ממצבר בן שנה וחצי תקול שהוחלף באחד תקין באותו גיל).

ודא"ג - דווקא אוטו דיפו ידועים בזה שהם כמעט תמיד נותנים חדש ובלי שאלות...

בכל מקרה, אתה תקבל מצבר תקין והאחריות על המצבר המקורי תמשיך להיות בתוקף על המשופץ.

הוא לא "ימות תוך חודש", וגם אם כן, יש לך אחריות.

*אני קיבלתי מ"מאיר ואיציק" בכפר הירוק, מצבר שנפ חדש לגמרי, במקום תקול חודש לפני סוף האחריות.

מה שכן, קיבלתי עליו רק 3 חודשי אחריות נוספים, ולא אחריות כמו על מצבר חדש.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה הבחור ממסי עשה כדי להניע ? הרי ניסית להניע עם כבלים וזה לא עבד, זה כמו לשים מצבר חדש ברכב.

הבחור ממסי ניסה להחליף מצבר ?

יש לך בעית חשמל, יותר מידי תקלות שלא סביר שייקרו סתם כך , ויכול להיות שיש קצר איפהשהו, לך לחשמלאי.

פורסם

כרגע המצבר שלך גמור, אבל יכול להיות שמה שגמר אותו זו דווקא ההתרוקנות שלו, יכול להיות שקודם הוא היה במצב סביר אבל התרוקנות של מצבר עופרת מתחת לסף מסויים מקצרת מאד את החיים שלו ויכולה לגרום אף שהוא לא יצליח להטען יותר (ובמיוחד נכון למצברי הזבל של וולטה ושנפ - מניסיון אישי). אז לא ברור מה גרם למה.

לא בטוח שאחרי החלפת מצבר תצליח לנסוע לחשמלאי.

אם יש לך קצר זה ירוקן גם את המצבר החדש.

פורסם

קצת סדר:

אלטרנטור תפקידו להטעין את המצבר ולתת חשמל והצתה למנוע כאשר הרכב מונע.

מצבר תפקידו העיקרי לתת זרם לסטרטר בהנענה.

ניתן לאבחן איפה הבעיה עם מד מתח. אם יש פחות מ12 וולט במצבר כאשר המנוע כבוי אז המצבר תקול. אם יש פחות מ14 וולט כאשר המנוע מונע, משמע אין טעינה אז האלטרנטור תקול.

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

• תוכן חדש...