Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה שבועות סיויק 4ד' מודל 2000 מנוע 1600 אוטומט

כבר לפני הקניה שמתי לב שלא היה מים במיכל (לפני שהנעתי בכלל הוספנו)

אחר יום שהאוטו אצלי מד החום התחיל לשחק, עלה ועלה מעל החצי לפעמים בעמידה ולפעמים בנסיעה.

לאחר כמה נסיעות (עם מזגן) שמתי לב שהמים נעלמים מהמיכל..

האוטו לא נוסע אצלי בעליות או משהו כזה,עוד ששמתי לב כי הייתי צריך לתמרן בחנייה קדימה אחורה הוא גם עולה הטמפ'

מה שתוקן או טופל... רדיאטור עבר ניקוי (עזר בדיוק שבוע)

בתרמוסטט בוטל השסתום, והוחלף צינור מים עליון כי הוא התנפח.

לאחר כל זה עבר קצת זמן וראיתי כי הוא עדיין משחק המחוג

חשוב להגיד האוטו לא מעשן ואין "טחינה" במנוע

מחכה להצלה תודה מראש.

פורסם

מה זאת אומרת בוטל שסתום ? צריך להרכיב טרמוסטט ולא לנסוע בלעדיו (מקורי/תחליפי תואם מקור זה כבר לשיקולך).

יש לגשת למכון לרדיאטורים,שפרט לטרמוסטט יבצע בדיקת לחץ ולחץ הפוך כדי לבדוק מהיכן איבוד נוזל הקירור (זה מה שצריך להיות שם ולא מי ברז).

אם לא יימצאו סימני דליפה/בריחת לחץ מהמנוע,יש לבדוק אפשרות, שהאימפלרים של משאבת המיים אכולים ובגלל זה ההתחממות.

במקרה כזה יש להחליף משאבת מיים ואם היא יושבת על הטיימינג,כדאי כבר לעשות טיימינג מלא :רצועת תזמון,מותחנים ומחזירי שמן וכך תהיה בראש שקט לפחות מהבחינה הזו למהלך 5 השנים הבאות (או 90,000 ק"מ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוטל השסתום כי כשפתחו את התרמוסטט ראו שלא מגיע אליו מים (יצא ממש מעט מהצינור)

וטענו שזה אמור לעזור והשסתום אחראי על פתיחת המעבר בהתנעת בוקר זה הכל.

• תוכן חדש...