Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי פלסטלינה למכסה מנוע,הפלסטלינה הסינית הורידה לי צבע ונדבקה כל הזמן,חומר סיכוך היה ONR מדולל כמו שצריך אפילו קצת אקסטרה.

הפח היה קר ולאחר שטיפה של הרכב,לא פעם ראשונה שאני עושה פלסטלינה,לדעתי היה בה דפקט או משהו.

מיד הפסקתי,הספקתי לעשות חתיכה קטנה של 20 ס"מ על 5"סמ בערך,האיזור הזה ביחס לכל שאר הרכב מלא סווירלים(הרכב חדש)

איך אני מסיר את הסווירלים האלו? הרכב בקרוב הולך לעבור ציפוי כל שהוא כנראה של nanolex/opti coat ואני רוצה להסיר את הסווירלים האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בדיוק מה שקרה לי ואף אחד לא האמין!

כאמור- פוליש.

תמצא מישהו שקרוב אליך ויכול להשאיל לך שתי טיפות של פוליש עדין (האמת, אפילו אולטימייט קומפאונד שנחשב לגס ייהייה בסדר), עם פד צהוב, 2 דקות עבודה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

פלסטלינה של קארפלן איכותית יותר מפלסטלינות ב 1$ שמוכרים באיביי. (חבל שלא ניתן לרכוש בנפרד)

למרות שגם איתם עבדתי (על כמה רבים) ולא נתקלתי בשום נזרק לצבע. (רק חוסר נוחות)

אם אתה צריך מעט פוליש? דבר איתי ואתן לך כל סוג על מנת להוריד את סווירלים.

פורסם

קרה לי אותו דבר לפני כחודש, עם פלסטלינה סינית ששכבה אצלי בבית שנה שלמה (סגורה בנייילונים), למזלי עברתי רק על המכסה מנוע ואחרי השטיפה ראיתי שיש המון סימני מריחות וסווירלס ונבהלתי מהתוצאה.

חייב לציין שהשתמשתי בהמון חומר סיכה ONR מדולל אבל הטעות לדעתי היתה שלחצתי יותר מדי חזק על הפלסטלינה.

מעבר אחד של פוליש עדין, אולטימייט פוליש, על מכסה המנוע עם פד ספוג פשוט של מגווירס עשה את העבודה.

זה לא הוריד את כל הסווירלס שהיו שם מלפני זה אבל בהחלט את סימני המריחות וחלק נכבד מהסווירלס העדינים הוריד בצורה מרשימה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

האמת? מוזר מאוד. בפעם האחרונה שעשיתי שימוש ברכב של אשתי, לא קרה כלום, להיפך.

אני אעדכן בימים הקרובים, הרכב שלי חייב פלסטלינה (יש לי סינית ויש לי של מגס מהפעם הקודמת.. מקווה שעדיין ניתן להשתמש בה)

M-TECH E46

• תוכן חדש...