Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לאחרונה רכשתי רכב, רנו קליאו RS שנת 2011, והחלטתי שאני רוצה להתקין מערכת. היה ברשותי ציוד (יפורט בהמשך), אך לאור נסיונות העבר, חיפשתי מקום שיוכל להגשים את רצונותיי בצורה הטובה ביותר. לאחר בירור, בין היתר בחיפוש בפורום זה, הייתי בכמה מקומות, אך לאחר שהגעתי ליוסי אלפיין והתרשמתי מהסדנא שלו, ראיתי עבודות קודמות ובעיקר התרשמתי מהאיש - החלטתי להתקין אצל יוסי ללא התלבטות. היו לי כמה דילמות לגבי ההתקנה - האם ללכת על מערכת היקפית או על במה, כיצד להתקין את כל הרכיבים בתא המטען מבלי לפגוע במראה המקורי או במקום.

הציוד שהיה ברשותי:

HU: אלפיין 117RI.

COMP: רוקפורד 6.5 מסדרת POWER.

SUB: רוקפורד 12 מסדרת פאנצ'.

AMP: רוקפורד 400.4 מסדרת POWER.

לאחר התייעצות עם יוסי החלטתי לבנות STAGE ולכן נדרשה עבודה על קורות A כדי ליצור מקום לטוויטרים כפי שניתן לראות בתמונות. הדלתות עברו איטום כפול כדי לשפר את איכות השמע. כמו-כן, הסאב הגיע בתיבה משלו, אך מטעמי מקום ואסתטיקה החלטתי להשקיע בבנייה של תיבה בהתאם לנישה הקיימת בתא המטען. התיבה החדשה זהה למקורית מבחינת נפח ופרמטרים נוספים.

התוצאה, כפי שניתן לראות, מדהימה: הקורות נראות חלק אינטגרלי מהרכב, יש מקום רב בתא המטען והחלקים נראים מעולה. חווית ההתקנה הייתה מעולם אחר - יוסי הוא איש מקצוע ברמה גבוהה, מייעץ לכל אורך הדרך ותמיד שם לכל שאלה או שיגעון.

תמונות מתוך הרכב:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

8.jpg

עריכה אחרונה על ידי dawn_m206
פורסם

התקנה מאוד יפה ובטוח נשמעת מעולה.

מאוד אהבתי את הקיר עם כל הכלים שמסודרים יפה, מעיד המון על בעל העסק.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

וואו רמת הגימור מטורפת!

תתחדש!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני רק שאלה:

עד כמה שזכור לי הטוויטר של ה T1 די סטנדרטי בגודל וצורה, למה נבחר דווקא גריל משושה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...