Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב, בגבולות התקציב שלי אני צמצמתי את האפשרויות שלי למאזדה 3 או טויוטה קורולה

ממה שראיתי הרכבים הנ"ל בתקציב שלי נעים בין דגמי 2009-2011, ונסעו בסביבות ה100,000 ק"מ

ראיתי פרסומת של ניסן מיקרה ידני חדש במחיר דומה

השאלה שלי היא מבין שלושת הדגמים מה הכי כדאי לי

מאזדה 3 2011, 100000קמ

טויוטה קורולה 2009-10, 100000קמ

ניסן מיקרה חדש, 0קמ

מבחינת הצרכים שלי, אני נוסע בסביבות ה2500-3000 קם בחודש, כאשר רוב הנסיעות הן בינעירוניות

אני לא בהכרך מחפש רכב גדול, אבל כן מחפש רכב אמין, בטיחותי, עם סביבת נהג נוחה. נסיעה שקטה, ונוחה.

אפשרות נוספת שמשכה אותי - הונדה אינסייט, אבל לא התעמקתי ברכב. (נראה שאולי המנוע קצת חלש יחסית לרכב?)

פורסם

תשמע, נתת פה רכבים שונים לגמרי אחד מהשני.

מאזדה/טויוטה הם משפחיות והמיקרה היא נעה בין מיני לסופר מיני.

המאזדה/טויוטה יהיו יותר נוחות, מרווחות, נעימות לנסיעה אבל יותר צרכניות בדלק.

המיקרה היא הרבה יותר קטנה, פחות נוחה, יותר רועשת במיוחד עקב מנוע 3 צילינדר אבל הרבה יותר חסכנית בדלק. אבל פה אתה מקבל רכב חדש.

אין גם מה להשוות בין איכות החומרים של המיקרה שהיא נראית מצועצעת ולא איכותית לבין האחרות.

עכשיו, כמה אנשים אתם במשפחה? יש ילדים? כלב? משהו? ומה יותר חשוב לך, צריכת דלק או נוחות?

המיקרה תסתדר עם נסיעות בינעירוניות אבל הבלאי שלה יהיה מהיר יותר, 3K ק"מ בחודש זה לא מעט. כמובן הכל בהתחשבות בסגנון הנסיעה שלך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

1. מה התקציב שלך ?

2. לא הייתי בוחר בכמעט אף אחת מאלו שהזכרת. אתה עומד לנסוע בין 30,000- 36,000 ק"מ בשנה ולכזה ק"מ יותר ממומלץ לקנות רכב דיזל/היברידי,אלא אם אתה רוצה לעשות מנוי יומי לתחנת דלק.

רכב כמו C3 דיזל ידני, (אם יכנס לך בתקציב) או היברידי כמו הונדה /טויוטה פריוס/אוריס יהיו טובים ואפשר לשקול גם פלואנס דיזל/טורבו דיזל רצוי ידנית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברור שתמיד עדיף רכב חדש באחריות על פני משומש בין 3-4 עם 100K, אבל מדובר שקטגוריות שונות לגמרי,סופר מיני ומשפחתיות קומפקטיות. מבחינת יכולות גודל וכל השאר, המאזדה והקורולה עדיפות בהרבה על המיקרה. המאזדה יותר מחוברת לנהג ומספקת הנאה מנהיגה אבל צפופה מאחורה ובמקרה של הקורולה זה בדיוק להיפך - פחות הנאה מנהיגה אבל הרבה יותר מרווחת.

פורסם

לדעתי אם אתה מחפש משהו בין הסופר מיני למשפחתית אז שווה לך לבדוק את הקיה סיד. רכב לא רע למחיר שלו

וצורך דלק בצורה יחסית טובה לגודל שלו

• תוכן חדש...