Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את חטאי אני מזכיר היום,

כחבר פורום, שאסתטיקת הרכב חשובה לו (תשאלו את הבנק, הם יודעים כמה כבר הוצאתי)

נאלצתי ללכת למכון שטיפה לאחר תקופה מאוד מאוד ארוכה, בשל נסיבות אישיות אשר מונעות ממני לטפל ברכבי כראוי.

אז, קבעתי לי תור (לאן לא צריך לקבוע היום תור?) והתייצבתי. כמובת ששטיפומט לא בא בחשבון, שעות של פוליש לא ילכו לטימיון ברגע של חולשה.

קידמו את פני אנשים חביבים, השארתי את המפתחות ובינתיים הלכתי לבקר בסדנה ולסקור את סדרת המוצרים של החברה, בה אני בקיא פחות.

לאחר שהצוות הבין שאני "מן המניין", ואף זיהו אותי כחבר פורום (בכל זאת, הייתי מעוניין בניקוי מנוע באמצעות קרח יבש, וכן בתיקון מושב הנהג שנראה משופשף ומקולף מעט היות והוא "חובק", אך "פגיע" יותר) התחלתי לחפור.

המוצרים שלהם אומנם OVER PRICED אין ספק. במחירים נמוכים יותר דוגמת המוצרים של אופטימום, CG או מגס הייתי רוצה ושמח לנסות כמה מוצרים (ושוב, זה לא שCG זולים, אתם יודעים כמה עולים הווקסים היקרים שלהם), התוצאות בהחלט מרשימות.

אולי עם סדרה נמוכה ונגישה יותר היה להם קל יותר להרחיב את חוג הלקוחות, מצד שני אולי מדובר בשיטת השיווק? התבדלות? רצון למתג את עצמך מעל כולם? לא חשוב.

אז, היצרן תכנן את מוצריו כך שהתוצאה תבוא על חשבון על עמידות, וזה בסדר מבחינתי. עקרונית אין לי בעיה ליישם ווקס מידי חודש בחודשו ולו רק בשביל ההרגשה הטובה, לגבי העמידות - בשביל זה יש אוטם (ועוד נחזור אליו). את התוצאות כבר ראינו בפרוייקטים השונים שפורסמו כאן.

אבל, מה עם הלקוח הממוצע שרוצה רק שטיפה? ולחילופין הלקוח שמבין ענייין ורוצה שטיפה שגרתית בין הטיפולים השונים?

התוצאה הסופית טובה, אין תלונות (והרכב היה במצב קשה). היקה הפדנט תמיד יחפש את הנקודות הבעיתיות שלא לשביעות רצונו, בדיוק כמו ילד - יש דברים שרק אתם יודעים ומכירים.

כשהרכב יצא, ראיתי את התוצאה. סרווילים? אין (עברו 3 חודשים מהטיפול האחרון), אין נזקים וזה כבר טוב.

אבל הפח ראה ימים טובים יותר. המון כתמים ולכלוכים שמצריכים פלסטלינה. חשבתי שהאוטם יהיה עמיד יותר. בנימה זו? להתראות אופטיסיל, שלום ג'טסיל.

לסיכום דברים,

הגעתי אך ורק לשטוף את הרכב, לא לדיטיילינג (חלונות בצורה ייסודית, צמיגים ובתי גלגלים, חומרים ייעודיים לפלסטיקה / גומיות וכל מיני טאצ'פים קטנים). או - הדברים הקטנים שבאמת עושים את ההבדל. אז, הרכב נקי כרגע וחסכתי לעצמי לא מעט זמן בניקיון שלו - מהנקודה הזאת אני יכול לקפוץ ישר לפלסטלינה, פוליש עדין, חידוש האוטם ואז ווקס.

פריסת ציוד השטיפה וקיפולו דורשים ממני זמן רב (ואז ניקיון כל המטליות והמברשות)

עלות השטיפה החיצונית הינה 50 ש"ח, תעשו אתם את החשבון אם זה שווה לכם,

מה תקבלו? רכב נקי וללא סרווילים (ולטעמי? רק זה שווה את התוספת בהשוואה לעלות הממוצעת), צוות אדיב וסבלני שישמח להסביר / להדריך ולתת מידע (תודה רבה לאלי דיטיילר), חיוך וכוס מים קרים.

יכול מאוד להיות שאראה כאן תגובות דוגמת "ב50 שקל לשטיפה חיצונית, אני כן מצפה שיעשו את הרשימה שפירטתי לעיל", אך כפי שאמרתי - תעשו את החשבון שלכם.

M-TECH E46

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

50 שח זה לא מחיר יקר לשטיפה איכותית חיצונית, עם מה הם שטפו? אני מניח שעם כפפה לא?

מהכרות קצרה מאוד עם אלי במפגשון שהיה מזמן הוא אחלה בחור עם ידע מטורף, חבל שהוא לא מגיע למפגשים לשתף קצת.

לא מזמן היה חבר פורום אחר לא זוכר את שמו שהעלה פוסט מאוכזב על השטיפה שלהם, מעניין אם בעקוצ כך הם למדו לקחים.

פורסם

50 ש"ח לשטיפה שאמורה להיות איכותית ונקיה מסווירלים שווה מאוד אפילו הייתי אומר. יש מקומות שבהם גובים סכום כזה רק על שטיפה חיצונית במכונה וניקוי פנימי חפיף ביותר.

פורסם

אני מחזק את דברי פותח השרשור , אכן סדנה ברמה גבוהה , אני מהיום הראשון שהם פתחו נכנסתי אליהם והתערבתי עם אלי שיהיו סווירילים אחרי שטיפה והוא הציע שאם יהיו סוורילים אני לא משלם , ואם לא יהיו אני אמשיך לבקר אצלם , ומאותו יום פעם בחודש אני מבקר שם . יופי של מקום עם הרבה ידע ומקצועיות .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
50 שקל לשטיפה איכותית של אנשים שמבינים עניין זה סכום נמוך ונורמלי, כל הכבוד להם שלא תקעו מחירים לא הגיוניים.

זה ממש אחלה מחיר, מפתיע לטובה.

"יאללה בירי".

פורסם
בכל זאת, הייתי מעוניין בניקוי מנוע באמצעות קרח יבש...

טוב, 7 תגובות ואף אחד לא מרים גבה אז אני אהיה האהבל התורן, ניקוי מנוע באמצעות קרח יבש?

או בעברית צחה WTF???:shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

עם מה ואיך? אין לי תשובה לתת. היה עדיף לכולם שלא הייתי עומד להם על הראש.

אבירם. - בקשר לתמונות , אין לי מה להראות. דמיין רכב עם קקי , הפרשות של עצים , ורכב בצבע חאקי מהאבק והפודרה שהיו עליו.. אשכרה כמו 40 שנה במדבר. מה היה אחרי? רכב נקי ותו לא. עדיין לא יישמתי את האוטם (מעדיף לשים יד על גטסיל ולא להשתמש שוב באופטיסיל) ושאר השלבים הנדרשים. אין לי איזה משהו מיוחד להראות. אולי בסוף התהליך אצלי בבית.

אשמח לראות תחנות שטיפה (וסליחה אם זה נשמע רדוד מידי, אני פשוט לא מתייחס לסדנה המאובזרת בפוסט הזה) איכותיות שכאלה פזורות ברחבי הארץ. אפילו שאני שוטף את הרכב שלי בעצמי - הייתי שמח לדעת שיש מקומות שכאלה שיכולים לתת מענה מיידי למקרים מיוחדים. כן ירבו.

עריכה:

בנוגע לקרח יבש - גם לי לא היה מושג מזה. אבל זה אדיר. לא צריך להגן על המכלולים בתא המנוע (למיטב ידיעתי) כמו בניקוי קיטור או לחץ מים. והתוצאות? מדהימות, לפחות בסרטונים.

חפש ביוטיוב תחת הערך polarjet

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

מחיר מעולה! הם יושבים נכון להיום רק ברמת אביב נכון?

50 שקל זה עבור נטו שטיפה וייבוש נכון?

האם ידועה לך העלות עבור טיפול דיטיילינג מלא?

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...