Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , הלכתי לתקן שפשוף שעשו לי ברכב במוסך שעובד עם מאזדה ,

הפגיעה הייתה בחלקו הימני של הטמבון באותו מקום של השפשוף עשו עבודה טובה אבל לאחר כמה ימים שניקיתי את האוטו הרגשתי שיש כמה מקומות שממש מחוספס , יש לציין שהרכב חדש והוא בבעלותי רק 5 חודשים .

אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות אני רוצה להימנע מפוליש כמה שיותר רציתי לדעת אם פלסטלינה + ווקס יכול לסדר את העבודה ..

תודה רבה לעוזרים !!

פורסם

מה זה מחוספס ?

אולי פשוט עשו לך את התיקון עם צבע רכב מט , וזה למה אתה מרגיש שהמקום מחוספס .

אני חושב שתמונה תעזור להבין את המצב .

פורסם

לא רואים שום דבר זה העניין , כנראה בזמן שהוא צבע הוא העיף צבע לעוד מקומות ברכב והסיבה שלא רואים זאת זה בגלל שזה אותו צבע אבל ההרגשה שנוגעים מאוד מחוספסת ..

פורסם
לא צריך להגזים. המקסימום שהבחור יצטרך זה פוליש עדין. קודם פלסטלינה.

אני לא הייתי נוגע בצבע יחסית טרי. הייתי מחכה לפחות שבועיים ואז עושה פוליש עדין מאוד.

• אחראי פורום
פורסם

אצלי הספיקה פלסטלינה. גם אני הייתי ממתין, אבל יותר. כמה שבועות. לצבע לוקח לפעמים חודשיים עד שהוא מתקשה ומתייבש לחלוטין.

מזל שחם אש עכשיו, זה מזרז.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה רבה על התגובות , פלסטלינה + ווקס יוריד את זה לדעתכם ?

ולגבי הפוליש מותר לעשות לרכב חדש וזה צבע מטאלי ?

פורסם (נערך)

חברים, הוא לא צריך לחכות בכלל!

הפגוש שנצבע חלק, משום שהוא נצבע. אין עליו אוברספריי. מסביב לפגוש, הרכב גם כן חלק, משום שהיה מיסוך.

האוברספריי התעופף לשאר חלקי הרכב וכל יום שהבחור יחכה, יקשה על תהליך ההסרה.

הקטע המעצבן הוא שצבעו לך את הפגוש בלי להוריד אותו מהרכב. אפשר היה להמנע מכל זה.

אין שום בעיה לבצע פוליש על צבע מטאלי,

אין שום בעיה לבצע גם על רכב בן חצי שנה.

ווקס אינו חלק מתהליך ההסרה של האוברספריי.

ווקס הוא חומר מגן מפני תרכישים עתידיים דומים.

עריכה אחרונה על ידי Dani.E

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• אחראי פורום
פורסם

אתה צודק, בלבלתי בין החלקים. אז אני מחדד: פוליש ופלסטלינה לחלקים צבועים הייתי מחכה כמה שבועות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...