Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים .

באמת שכבר מעל לשבוע אני מחפש את הניירות הנ"ל לצורף שיוף וסידור הפנסים הקדמיים

נעזרתי גם בחיפוש בפורום בנושא וגם בנושאים שעלו לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר אותם:?

גם אני וגם חבר נוסף בדקו בכול מני טמבוריות ובהומסנטרים ואין, הגרייד הכי גבוהה שנימצא היה 800.

אז, מישהו מכם יודע אולי איפה אני אוכל לקנות את הניירות הנ"ל ? עם עדיפות לאיזור פתח תקווה.

תודה מראש , שבוע דבש

פורסם

יש חנות בבאר שבע בשם "אחים מירון" יש להם ניירות מים כמעט מכל הסוגים.

אגב יש ערכה של מגוואיירס של ניירות שיוף, בעבר פורסם כאן בפורום ע|י מגוויירס ישראל.

פורסם

1.האמת שזה חצי דחוף , אבל רצינו לבצע את הפרויקט הקטן בשישי הקרוב - ככה שראיתי את האופציה באיביי פשוט לא בא לי להמתין.

2.הבעיה לגבי הערכה שהיא עולה הרבה כסף לעומת הניירות שאמורים להגיע לכמה שקלים בודדים לדף

3. אנסה לבדוק בטופ קולור

4. אשמח לעוד המלצות למקומות פוטנציאלים :)

פורסם

בכול חנות שמשווקת צבעי רכב יש ניירות מהגריד המוזכר כאן,

בהרצליה ישאת טכנו קאר

בתל אביב יש את ברק טוקולור ואוטוטרייד

ביבנה

את חזי יבוא ושיווק צבעים

והרשימה עוד ארוכה לא חסרות חנויות בענף.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

שלום.

קיים אצלנו במלאי כמה סוגים של דיסקיות ליטוש של חברת MEGUIAR'S.

http://www.justmotor.co.il/store/129009/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A9-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D

במידה ולא תמצא את מבוקשך אתה מוזמן ליצור איתנו קשר ונוכל להזמין לך.

פורסם
בכול חנות שמשווקת צבעי רכב יש ניירות מהגריד המוזכר כאן,

בהרצליה ישאת טכנו קאר

בתל אביב יש את ברק טוקולור ואוטוטרייד

ביבנה

את חזי יבוא ושיווק צבעים

והרשימה עוד ארוכה לא חסרות חנויות בענף.

תודה רבה , איפה ממוקם חזי יבוא ביבנה ?

• תוכן חדש...